Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas Rustler 4X4 TQ 2.4GHz LED-lampjes (incl. batterij/oplader) - Oranje TRX67064-61ORNG Een krachtige 4-amp 12V DC snellader wordt geleverd in de doos voor snel opladen in het veld. Een optionele 40-watt AC-adapter #2976 (apart verkrijgbaar) verandert een gewoon stopcontact in een robuuste stroombron voor de meegeleverde 4-amp NiMH-snellader.

Traxxas

Prijs: 379,00 359,00
Model: TRX67064-61ORNG
Accu:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers::

Extra Accu:

Omvormer 220>12V standaard nodig:

Snellader:

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Rustler 4X4
1/10 Scale High-Performance 4X4 Stadium Truck  incl accu en 12v lader

Rustler 4X4 (#67064-61) Action (Green)

Een nieuw soort stadiontruck!

Rustler 4X4 combineert de snelheid en behendigheid van de best verkopende Rustler met vierwielaandrijving, verhoogde duurzaamheid en nog meer plezier! Onder de versterkte clipless body zit het modulaire chassis laag en breed voor meer stabiliteit. De XL-5 elektronische snelheidsregeling en Titan®-motor leveren een hoog octaangehalte en koppel op het wiel. Waterdichte elektronica houdt het plezier in natte weersomstandigheden en LED-verlichting vergroot je rijplezier in het donker. Rustler 4X4 vernietigt conventies en wordt de nieuwe standaard voor 4X4 stadiontrucks!

QUICK FEATURES VAN DE Rustler 4X4 (#67064-61)

 • NIEUW In de fabriek geïnstalleerde LED-verlichting voor en achter
 • NIEUWE ProGraphix®-verf
 • Inclusief batterij en oplader
 • 4-amp DC piekdetecterende snellader
 • Traxxas 3000 mAh 8.4V 7-cell NiMH-batterij met iD®
 • TQ™ 2,4 GHz radiosysteem
 • Waterdichte elektronica voor RC-plezier in alle weersomstandigheden
 • Titan® 12-turn 550 motor
 • XL-5 elektronische snelheidsregeling
 • Robuust modulair composietframe
 • Sterke, met vloeistof gevulde differentiëlen voor en achter met stalen tandwielen
 • Voorgelakte ProGraphix® clipless body
 • 2.8" wielen met Talon™ EXT banden

 

Titan® 12-Turn 550 gemodificeerde motor 
Titan® 12T 550 Motor (# 3785) De Rustler 4X4 bevat een krachtige Titan 12T 550 gemodificeerde motor met interne koelventilator - een primeur voor deze klasse van trucks! Het overmaatse anker van de Titan (30% groter in vergelijking met 540-sized armaturen) heeft 12 windingen puur koperdraad voor een groot koppel en betere mogelijkheden voor vermogenafhandeling. De geïntegreerde koelventilator verlaagt de bedrijfstemperaturen voor meer plezier achter het stuur. De Titan 12T vereist heel weinig onderhoud en biedt een consistent koppel en hoge snelheden na elkaar, zonder te vervagen. Naast de specificaties is de Titan 12T gemaakt voor een onverstoorbaar koppel, een bliksemsnelle acceleratie, grote luchtsprongen en zowat elke andere vierwielige pret die echte paardenkracht vereist.

XL-5 waterdichte elektronische snelheidsregeling
De XL-5 elektronische snelheidsregeling behandelt de elementen terwijl de motor soepel wordt gevoed. Deze krachtige ESC combineert indrukwekkende functies die normaal alleen te vinden zijn op duurdere high-end vervangende eenheden. De XL-5 heeft een volledig waterdicht ontwerp, drie gasklephoogten, laagspanningsdetectie, thermische uitschakelbeveiliging, 4-7 cel NiMH en 2-cell LiPo-compatibiliteit en ingebouwde BEC. Hoogfrequente werking in combinatie met ultra-lage weerstand maken de XL-5 een efficiënte en uiterst soepele, volledig proportionele snelheidsregeling. De exclusieve en gepatenteerde Training Mode ™ vermindert de algehele vermogensoutput van de XL-5 met 50%, waardoor jonge of nieuwe coureurs hun controlevaardigheden gemakkelijker kunnen ontwikkelen voordat ze vol vermogen kunnen ontketenen.

 • Innovatief waterdicht ontwerp
 • Drie Drive-profielen
 • Sportmodus - vooruit / achteruit / achteruit
 • Race-modus - vooruit / rem
 • Trainingsmodus ™ - 50% vooruit / rem / 50% achteruit (patent aangevraagd)
 • 12-Turns motor limiet voor 550 motoren
 • Geïntegreerde aan / uit schakelaar
 • Traxxas EZ-Set® setup met één knop
 • LiPo en NiMH compatibel met tweetraps laagspanningsdetectie
 • Hoogrenderende MOSFET-transistors

Waterdichte elektronica
Rustler 4X4 (# 67064-61) Chassis bovenaanzicht. De Rustler 4X4 schuwt nooit een avontuur en dankzij de volledig waterdichte elektronica zult u dat ook niet doen. Beleef het hele jaar door 4X4-plezier, ongeacht de weersomstandigheden. Water, modder en sneeuw vertragen de Rustler niet; De elektronische snelheidsregeling, ontvangerdoos en digitale servo met hoog koppel zijn allemaal waterdicht voor geen zorgen. Bestuur de Rustler waar je maar wilt, wanneer je maar wilt, de enige beperking is je verbeelding.

Modulaire eenvoud
Het geheel nieuwe modulaire chassis van de Rustler 4X4 is voorzien van voor en achter schotten die gemakkelijk met slechts een paar schroeven kunnen worden verwijderd. In minder dan een minuut met een elektrische schroevendraaier hebt u volledige toegang voor eenvoudige service en aanpassing.

Precisie 2.4 GHz-besturing
Schakel de stroom in en rijd! Dat is alles wat er is met het TQ ™ 2,4 GHz-radiosysteem. Er zijn geen frequenties om te beheren, dus de focus ligt op plezier maken. Race met meerdere voertuigen zij aan zij zonder interferentie. De geavanceerde programmering van de TQ biedt besturing op lange afstand met vloeiende, glitch-vrije prestaties. Het ergonomische ontwerp van de TQ is comfortabel om de hele dag te rijden met een interne antenne die ongevoelig is voor beschadiging.

Waterdichte stuurservo met hoog koppel
Een all-terrain truck heeft een krachtige stuurservo nodig voor responsieve prestaties en Traxxas levert met de # 2056 high-torque servo. Deze waterdichte stuurservo maakt gebruik van O-ringafdichtingen om het plezier te houden wanneer dingen nat worden. Waterdicht voor alle weersomstandigheden, de # 2056 servo biedt 80 oz-in stuurspier. Dat is het dubbele van de kracht van typische "standaard" servo's.

Waterdichte ontvangerbox
De innovatieve ontvangsteenheid van de Rustler 4X4 is volledig waterdicht, maar de ontvanger is eenvoudig toegankelijk. Het unieke gepatenteerde ontwerp bevat een 3-kanaals micro-ontvanger die gewicht bespaart en betrouwbare, lange-afstand RC-prestaties biedt.

3-kanaals micro-ontvanger met fail-safe beveiliging
De geïntegreerde LINK-knop van de TQ 2,4 GHz-ontvanger maakt het snel en eenvoudig verbinden van de ontvanger, en de tweekleurige LED geeft inschakel- en bindstatus aan voor fool-proof bediening en gemak. In het geval van signaalverlies als gevolg van het per ongeluk uitschakelen van de zender of lege batterijen, zal de ontvanger automatisch het gas terugzetten naar de neutrale stand en de laatste stuurstand behouden. De Fail Safe-programmering is handig ingebouwd en hoeft niet te worden ingesteld of geactiveerd.

Nieuw Low-CG-chassis
Rustler 4X4 rijdt op een nieuw low-CG-chassis dat 20 mm is verlengd voor extra stabiliteit. Het lage zwaartepunt en de brede spoorbreedte helpen de Rustler 4X4 in de bochten geplant te blijven voor opwindend plezier op hoge snelheden.

Heavy-Duty Composiet Armen
Gloednieuwe zware ophangarmen zijn sterker dan ooit tevoren. Gegoten van een stevig nieuw composietmateriaal, de armen staan zelfs de meest straffende drivers toe en bieden weerstand tegen breuk voor non-stop plezier achter het stuur.

 

High Angle Bumpers
Sterke versterkte bumpers beschermen het chassis tegen stoten. De speciaal ontworpen voorbumper biedt een hoge naderingshoek waardoor de Rustler gemakkelijk over obstakels kan klimmen. De achterbumper accepteert eenvoudig een wheelie bar om de explosieve kracht van de Rustler onder controle te houden.

2.8" Zwarte wielen met Talon EXT-banden
De grote 2.8 "zwarte wielen van de Rustler bieden terreinveroverende bodemvrijheid en een indrukwekkende aanwezigheid. De Talon ™ EXT-banden hebben een vierkant, geschoeid en agressief loopvlakontwerp om te graven in grind, vuil en gras voor een ongelooflijke 4X4-tractie en een enorme tractie.

Met olie gevulde ultra schokbrekers
Rustler 4X4 (# 67064-4) Olie gevulde ultra schokbrekers De met olie gevulde Ultra Schokbrekers van Rustler gebruiken X-ring technologie voor een perfecte afdichting en supergladde prestaties. Ze zijn volledig afstembaar met een breed scala aan oliën, veren en zuigers. Functies omvatten drukblazen voor lucht / olie-afscheiding en veerklemmen om de rijhoogte en veervoorspanning nauwkeurig te veranderen. Ze kunnen binnen enkele minuten worden vernieuwd met de goedkope rebuild kits.

Zwaar uitgevoerde aandrijfassen
Rustler 4X4 gebruikt dezelfde telescoperende cardanassen met universele koppeling als de krachtige Rustler 4X4 VXL. De traxxas-aandrijfassen zijn ontworpen voor meer kracht en geleding en maken een maximale veerbeweging mogelijk, waardoor ze langer kunnen rijden en strakker kunnen draaien.

 

Verzegelde stalen versnellings differentiëlen
Rustler 4X4 (# 67064-1 / # 67064-4) De differentiëlen van Sealed DifferentialRustler 4X4 vertegenwoordigen de stand van de techniek op het gebied van vermogensafhandeling en efficiëntie. Stalen tandwielen in de differentiëlen staan klaar om met borstelloze stroom te werken zonder dure upgrades. Precieze siliconen pakkingen en X-ringafdichtingen zorgen ervoor dat de diffs kunnen worden afgestemd op specifieke bedrijfsomstandigheden door de viscositeit van de vloeistof in de afdichtingen te variëren. Differentiële toegang voor afstemmen is snel en eenvoudig. Verwijder gewoon de voor- of achterklep en het volledige differentieel schuift er meteen uit.

Optimale geometrie Stuurinrichting met geïntegreerde Servo Saver
Geen enkel onderdeel van de Rustler 4X4 werd over het hoofd gezien in de zoektocht naar duurzaamheid, precisie en prestaties. Het dual-bellcrank ontwerp draait soepel in de zwaarste omstandigheden en een geïntegreerde nokkenas servo saver beschermt de servo tandwielen tegen crash impacts zonder concessies te doen aan de stuurprecisie.

 

Heavy-Duty 32-Pitch-tandwielen
Extreme borstelloze pk's zijn nooit een bijzaak bij Traxxas. De Rustler 4X4-aandrijflijn is gebouwd om vandaag de stroom aan te kunnen en is geschikt voor toekomstige stroomuitbreidingen onderweg. Het rechte tandwiel is voorzien van robuuste 0,8-mm / 32-tanden voor totale betrouwbaarheid, ongeacht het vermogen dat u verbruikt.

Torque-Control™ slip koppeling
Een ander exclusief Traxxas, het gepatenteerde slipkoppelingsontwerp van Rustler 4X4 maakt gebruik van speciaal semi-metallisch wrijvingsmateriaal en van lamellen voorziene aluminium drukplaten om warmte af te voeren en consistente tractiecontrole te bieden. De koppeling kan eenvoudig worden afgesteld zonder demontage of verwijdering.

Verbeterde batterij houder
De innovatieve batterijhouder van de Rustler biedt plaats aan traditionele, platte batterijpakketten en 'bultrugaccu's'. Een vergrendelbare bevestiging zorgt voor solide vergrendeling om de batterijen te beschermen, hoe wild de actie ook wordt.

 

 

 

Functionele achtervleugel
De functionele achtervleugel vermindert de weerstand en biedt toch waardevolle downforce voor stabiliteit op hoge snelheden. De vleugel wordt rechtstreeks op de versterkingen van het interne lichaam gemonteerd voor een duurzame duurzaamheid.

 

Secure Body Latch
Rustler's Clipless ProGraphix® body mounts op speciaal ontworpen schokbreker torens. De eenvoudig te gebruiken vergrendeling ontgrendelt onmiddellijk met de snelle veeg van een duim en vergrendelt weer met een merkbare pal om u te laten weten dat deze veilig is bevestigd.

 

Clipless ProGraphix® body
Rustler 4X4 maakt gebruik van een robuust, volledig nieuw, cliploos lichaamsslot voor veilige montage en eenvoudige verwijdering met één hand. Het vergrendelingssysteem bevat een interne lichaamskooi die het lichaam sterk versterkt voor een lange levensduur. Het lichaam wordt vooraf geverfd en gesneden met reeds aangebrachte emblemen.

Features

Volledig geassembleerd en Ready-to-Drive®
Volle tijd 4WD
TQ ™ 2,4 GHz 2-kanaals radiosysteem
Afgedichte, siliconengevulde differentiëlen met stalen tandwielen
Sterke Torque-Control ™ slipkoppeling met grote 32 p versnellingen
Waterdichte elektronica voor opwinding tijdens het rijden in alle weersomstandigheden
Krachtige Titan® 12T 550 gemodificeerde motor met interne koelventilator
Krachtige waterdichte XL-5 ™ elektronische snelheidsregeling
Snelheidsregeling en ontvanger worden stevig op het chassis geschroefd
Uitgerust met gepatenteerde Traxxas High-Current Connectors
Gemakkelijke motortoegang met enkelschroefs motorplaatbevestiging
Krachtige Traxxas stuurservo met hoog koppel (# 2056)
Efficiënte, telescoperende, zware aandrijfassen met U-koppeling
Bellcrank stuursysteem met geïntegreerde servo saver
Modulaire eenvoud, vezel-composiet monocoque chassis
Gemakkelijk toegankelijk batterijcompartiment
2.8 "wielen met agressieve Talon ™ EXT-banden
Volledig instelbare Ultra Shocks ™ met X-ring technologie
Precisie hoogwaardige hex-hardware overal
Efficiënte rubbergelaste kogellagers
Schokbestendige schokdempers met wit poedercoating hebben een snel reagerende veerconstante
Duurzame massieve camber-verbindingen elimineren de noodzaak voor aanpassing
De uiteinden van de vangst zullen niet loskomen voor superieure duurzaamheid
Cliploze voorgelakte ProGraphix® body
Volledige reeks originele Traxxas-accessoires beschikbaar
Ongeëvenaarde Traxxas-ondersteuning en beschikbaarheid van onderdelen

Rustler 4X4 (#67064-61) LED Lights

 

 

Rustler 4X4 (#67064-61) Action (Red)

Nog nodig omvormer of 220v lader

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Rustler 4X4 TQ 2.4GHz LED-lampjes (incl. batterij/oplader) - Oranje TRX67064-61ORNG

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.