Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas Rustler VXL Brushles Stadium Truck Groen, met TSM TRX37076-4 Zonder Accu en Lader

Traxxas

Prijs: 409,00 339,95
Model: TRX37076-4GRN
Accu:

Accu & Lader:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers::

Extra Accu:

Snellader:

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

De Snelste Ready-To-Race®

Electrische Stadium Truck Die te Koop is!

Nu met Traxxas Stability Management!

Traxxas Stability Management

Extreem Brushless Horsepower!

TQI 2.4GHz Radio Systeem

Waterdichte elektronica voor Alle-Weer Rijd Spanning

Top snelheid: 70 + mph!

 

Met het Traxxas Stability Management (TSM) kunt u alle extreme krachten, snelheid en acceleratie die in de Rustler VXL worden ontwikkeld en waardoor deze veel makkelijker is  te controleren op gemeenschappelijke gladde oppervlakken zoals los vuil, glad beton, en zelfs ijs en sneeuw. Punch hem van de lijn en TSM gaat werken neemt richting van het voertuig waar en maakt stuurcorrecties om straight-ahead volgas acceleratie te bieden zonder fishtailing, spin-outs en verlies van controle. TSM werkt ook in bochten, waardoor de eerste intuïtieve correcties van je lijn behoud en vervolgens kunt u de gashendel eerder in de bocht gebruiken voor veel hogere snelheden. Remmen is drastisch verbeterd als de TSM werkt, om u rechtdoor, als een pijl, en komt tot een volledige stop. TSM fungeert als uw on-board co-piloot in het voertuig, dat "voelt" wat de auto doet en maakt correcties voor bewegingen van het voertuig die je niet eens kan detecteren, ook voordat het voertuig uit controle gaat.

Traxxas TSM geeft u alle voordelen van moderne elektronische stabilisatie zonder het inbreuk op uw rijplezier heeft. De Traxxas ingenieurs ontwikkelden superieure tuning algoritmes die draaien op hoge snelheid, met precisie elektronische componenten voor een systeem dat onzichtbaar werkt, op de achtergrond creëert, zonder ooit het beperken van uw gaspedaal. TSM kan worden afgestemd (of uitgeschakeld) voor verschillende ondergronden door simpelweg het aanpassen van de multifunctionele knop op de TQI zender, of door aanpassing van de schuif in de  Traxxas Link app. Het resultaat is dat je sneller rijdt, met meer gemak en meer plezier, met het volledig verbonden voelen bij de controles die u verwacht. In feite besef je niet eens hoeveel TSM je helpt, totdat u het uit schakelt en test uw rijvaardigheid zonder!

Velineon 3500 borstelloze motor

Extreme prestaties is standaard uitrusting met de sensorloze Velineon motor. Ultra hoge temperatuur Neodymium magneten, high-speed kogellagers, en een precisie uitgebalanceerde rotor kracht en een lange levensduur met bijna nul onderhoud. Aangezien er geen borstels of collector om te slijten, krijg je altijd dezelfde zinderende acceleratie en ballistische topsnelheid run na run.

Precision 2.4GHz controle Radio System

TQI 2.4GHz (Wireless-Enabled) Compatibel met Traxxas Link Wireless Module (3-Ch) De Rustler VXL is uitgerust met 's werelds meest geavanceerde Ready-To-RACE® radiosysteem. Er zijn geen kanalen of frequenties te beheren, zodat de nadruk ligt op het hebben van plezier. Ergonomisch ontwerp Met de TQ is comfortabel voor de hele dag rijden, en zijn strakke lijnen worden versterkt door een interne antenne die ongevoelig is voor schade.

De geheel nieuwe Traxxas® TQI™ komt met een volledige aanvulling van tuning mogelijkheden en biedt het ongeëvenaarde "geen kanalen, geen kristallen" 2,4 GHz-technologie, maar dat is slechts het begin. Automatische model herkenning herinnert direct uw instellingen voor maximaal 30 Traxxas Link ingeschakeld modellen. Gewoon inschakelen en rijden, geen naamgeving of instellingen "model geheugen" nodig. Schakel de zender en het model dat u wilt rijden, en de instellingen voor dat model worden direct gekozen ! De nieuwe TQI 2.4GHz zender is volledig instelbaar: stuur en gas eindpunten kunnen nauwkeurig worden ingesteld, en de Multi-Function knop kan worden geprogrammeerd om Steering Sensitivity (Expo) controle, Throttle Sensitivity (Expo), Steering Percentage (Dual Rate), remmen Percentage (Dual Rate), of Throttle Trim. TQI ergonomische behuizing ontwerp biedt de hele dag rijcomfort en de unieke interne antenne draagt bij aan de strakke, moderne look.

Traxxas Link Wireless Module Compatibel

Belangrijkste nieuwe functie van de TQI is mogelijk al in uw zak. De TQI kan worden uitgerust met een Traxxas Link Wireless Module (# 6511, apart verkrijgbaar) die je Android, iPad® iPhone® of iPod touch® (apart verkrijgbaar) veranderen in een krachtige tuning tool voor uw Traxxas model. Met het full-color scherm gecombineerd met de gratis Traxxas Link™ App om een intuïtieve, high-definition, full-color grafische gebruikersinterface die de mysteries van het optimaliseren van uw radiosysteem voor de ultieme controle over het voertuig ontgrendelt leveren. Traxxas Link opent ook de deur naar mogelijkheden van telemetrie wanneer u optionele sensoren toe voegt aan uw model. De Traxxas Link Application is beschikbaar in de Google Play en de App Store.

Waterdichte Elektronica voor No-Limits R/C Spanning

Waterdichte Receiver Box met TQI TSM Traxxas Link-ontvanger is nu een kenmerk van Traxxas voertuigen. De Rustler VXL nieuwste model is uitgerust met volledig waterdichte elektronica om het leuk te houden om te rollen in water, modder en sneeuw, terwijl mindere auto's achter blijven . Het patent is aangevraagd voor de verzegelde ontvanger behuizingen. Die kan Traxxas 'nieuwste 5-kanaals micro-ontvanger en alle aftermarket ontvangers accepteren , zonder afbreuk te doen aan de waterdichte eigenschappen. De VXL-3s elektronische snelheidsregeling en hoog koppel, digitale servo zijn afgedicht tegen de elementen waardoor u de vrijheid heeft om te gaan naar plaatsen waar andere auto's zich niet durven te wagen.

SNELLE FEATURES VAN DE RUSTLER VXL (# 37076-4)

Traxxas Stability Management

TQI 2.4GHz Radio Systeem

Waterdichte Elektronica

Traxxas High-Current Connector (gepatenteerd)

Maxx® Cable 12-gauge bedrading

Digitale high-torque sturing waterdichte servo

Precisie stalen spanschroeven met zware stangkoppen

Metrische hex hardware

Voorwielophanging trekstang

Stalen transmissietandwielen

5x11 rubber afgedichte kogellagers op de wielen

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Rustler VXL Brushles Stadium Truck Groen, met TSM TRX37076-4 Zonder Accu en Lader

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.