Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas Slash 4x4 Ultimate Groen TQi LCG, TSM TRX68077-4G, zonder Accu en Lader

Traxxas

Prijs: 649,95 549,95
Model: TRX68077-4
Accu:

Accu & Lader:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers::

Extra Accu:

Kleur:

Snellader:

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Exploded Views: t.b.v onderdelen

Bouwtekening Aandrijfassen Assembly

Bouwtekening Chassis Assembly

Bouwtekening Front Assembly

Bouwtekening Rear Assembly

Bouwtekening Transmissie Assembly

Banden Lijst

Onderdelenlijst

Gebruiksaanwijzing

 

Dit is de definitie van ultieme performance, de NIEUWE SLASH Ultimate

De volgende generatie Slash 4X4 Ultimate ontketent Ready-To-RACE® prestaties op het hoogste niveau. Het geheel nieuwe Low-CG (zwaartepunt) chassis en Traxxas Stability Management biedt superieure handling en een maximale hoek snelheid. Ruwe spoor controle wordt versterkt door nieuwe high-volume, hard-geanodiseerd GTR schokbrekers met PTFE-gecoate cilinders om soepele vering en consistente demping, ronde na ronde te leveren. Slash lage zwaartepunt ontwerp en de state-of-the-art vering van de 4X4 Ultimate gecombineerd met bliksemsnelle besturing, perfecte handling, en nauwkeurige controle zetten de standaard voor de short-course prestaties. Het TQI 2.4GHz Radio systeem met Traxxas Link Wireless en in de Slash 4X4 Ultimate's in de fabriek geïnstalleerde telemetrie sensoren zorgen voor real-time data weergave en zetten de standaard voor het tunen met gemak en veelzijdigheid. Om dit echt de ultieme Slash 4X4 te maken, zijn de specs aangevuld met bijna elke af fabriek optie die beschikbaar is, van aluminium onderdelen voor de ophanging tot aan een verzegeld, siliconen gevuld differentieel. Simpel gezegd, dit is de beste van het beste.

Traxxas Stability Management

Traxxas Stability Management (TSM) maakt het mogelijk om alle extreme kracht, snelheid en versnelling die in de Traxxas modellen worden ontwikkeld en waardoor het veel gemakkelijker om het voertuig op gemeenschappelijke gladde oppervlakken zoals los vuil, glad beton, en zelfs ijs en sneeuw te controleren. Punch hem van zijn lijn en TSM gaat werken, voelt de richting van het voertuig en maakt stuurcorrecties om onmiddellijk het bieden van vol gas acceleratie zonder fishtailing, spin-outs en verlies van controle. TSM werkt  in bochten, waardoor u de eerste intuïtieve correcties in de lijn van het voertuig te behouden, dan hamer op de gashendel om eerder in de bocht gas te kunnen geven voor veel grotere snelheden. Remmen is drastisch verbeterd omdat TSM zorgt voor elektronische correctie en de Traxxas trucks stabiliseert totdat ze volledig tot stilstand zijn gekomen. Traxxas TSM biedt alle voordelen van moderne elektronische stabilisatie zonder inbreuk te doen op rijplezier of onverwachte bijwerkingen die worden gevonden bij andere systemen zoals het drastisch verminderen van de draaicirkel, rem hulp die een time-out (stopt) heeft, gaspedaal beperkingen, en een algehele losgekoppeld rijgevoel. Traxxas ingenieurs ontwikkelden superieure tuning algoritmes die draaien op hoge snelheid, met precisie elektronische componenten om een systeem dat onzichtbaar werkt, op de achtergrond te creëren, zonder ooit gas te beperken. TSM kan worden afgestemd (of uitgeschakeld) voor verschillende ondergronden door simpelweg het aanpassen van de multifunctionele knop op de TQI zender, of door het aanpassen van de schuifregelaar in de Traxxas Link app. Het resultaat is sneller rijden, met meer gemak en meer plezier. In feite kan de bestuurder niet eens beseffen hoeveel TSM helpt totdat het wordt uitgeschakeld en hun rijvaardigheden wordt getest zonder deze!

Alles is waterdicht en Traxxas-taai zoals je kunt verwachten. Dit is short-course prestatie op een heel nieuw niveau!

TSM VOORDELEN

TSM maakt Traxxas voertuigen gemakkelijker om te rijden, vooral op losse ondergrond

TSM maakt het rijden leuker doordat de bestuurder harder kan versnellen en sneller zijn met veel meer controle

TSM werkt om voertuigen op ruwe oppervlakken te stabiliseren als de gyro-effect van de spinnende voorwielen blijft "bijsturen" wanneer het voertuig in de lucht is

TSM verbetert drastisch remprestaties, en voorkomt dat het voertuig uit de bocht vliegt

TSM geeft snellere bocht snelheden

TSM beperkt nooit gas (of fun!)

TSM zorgt dat de bestuurder harder kan versnellen bij het verlaten van een bocht

TSM werkt onzichtbaar op de achtergrond De bestuurder behoudt het verbonden voelen met de auto De mate van de TSM ondersteuning is volledig instelbaar

TSM kan worden uitgeschakeld of ingesteld met de TQI Transmitter

TSM is volledig compatibel met Traxxas Link

TSM vereist geen gecompliceerde opzet of instructies.

Hoge capaciteit GTR Shocks

Prestatie bewezen in extreem terrein door de Revo en Summit modellen, Traxxas GTR schokdempers vertegenwoordigen de top van de vering technologie en hebben de standaard gezet voor short-course demping en controle. De Schokbreker lengte is aangepast voor de Slash 4X4 Ultimate om spoor-volgende veerweg te leveren, en de hard-geanodiseerde schokbreker behuizingen met 13mm boringen kunnen tot 76% meer olie bevatten dan Ultra Schokbrekers van de standaard Slash 4x4's. De GTR schokbrekers zijn voorzien van PTFE-gecoate boringen voor bijna wrijvingsloze zuiger slagen, en hun gladde titanium-nitride gecoate assen weerstaan schuren, de duurzaamheid is verhoogt en elimineren "plakken." De schokbrekers worden afgedicht door unieke X-ringen om olie binnen te houden en weren vuil voor een soepele, consistente demping en zachte vering, ronde na ronde. Tussen runs, veervoorspanning en rijhoogte veranderingen is net zo eenvoudig als het draaien van de schroefdraad veer kragen - geen clips of spacers nodig.

Laag-CG Chassis

Slash 4X4 Ultimate prestaties verfijning begint met een Low-CG (laag zwaartepunt) onderstel dat anders is dan alles wat je eerder hebt gezien. De batterij en de elektronica zitten zo laag mogelijk in het chassis, om het gewicht laag in het chassis te positioneren. Kaarsrechte, indrukwekkende versnelling met de Slash 4X4 Ultimate  Extreme Brushless Kracht en 4WD vereisen een chassis dat niet zal buigen onder belasting. Om de nodige stevigheid te bieden, is het chassis versterkt door geïntegreerde ribben die in een driehoekige structuur geoptimaliseerd voor de belastingen ingevoerd door de vering en aandrijflijn. Onderkant van het chassis is ultra-glad om de luchtweerstand te verminderen en haken te voorkomen bij rijden op de baan of brandende routes in uw achtertuin. Het ontwerp van het laag-CG verhoogt drastisch hoek snelheid en stabiliteit, ongeacht waar u rijdt. Op de renbaan, zorgt het lage zwaartepunt van de Slash 4X4 Ultimate dat de high-output Velineon brushless kracht wordt gekanaliseerd naar de baan met superieure tractie, wat resulteert in harder lanceringen en snellere rondetijden.

Het meest geavanceerde Ready-To-RACE® Radio Systeem van de wereld

Nu draadloos verbonden met de Traxxas Link App

De Traxxas TQI gepaard met de Traxxas Link App is het meest geavanceerde, feature-rijke, Ready-to-RACE® radiosysteem dat beschikbaar is. Nu is TQI draadloos verbonden met de nieuwste Traxxas Link App voor ultieme gemak en controle. Het TQI radio-systeem is uitgerust met de Traxxas Link Wireless Module met spannende functies, zoals instant Bluetooth®-connectiviteit; de toegang tot het volledige scala van krachtige TQI tuning en telemetrie gereedschappen via een intuïtieve high-definition grafische interface; en de mogelijkheid om een ​​vriend op afstand te monitoren  en het hebben van real-time telemetrie terwijl u zich richt op duwen op de gashendel. Uw bijrijder kan zelfs aanpassingen voor u doen, op afstand, terwijl u rijdt. Geen enkel ander radio-systeem kan dat doen. Net als de snelheid en prestaties die de Traxxas ingenieurs in de voertuigen hebben gestopt, de kracht en het vermogen van TQI en Traxxas Link breidt uw plezier uit in alle nieuwe territoria. Alleen van Traxxas, de snelste naam in Radio Control.

Af Fabriek Uitgerust met Real-Time Telemetrie

De Slash 4X4 Ultimate heeft in de fabriek geïnstalleerde telemetrie sensoren waardoor de Traxxas Link real-time telemetrie data informatie verzamelt en registreert als je rijdt. Het Traxxas Link dashboard komt tot leven en toont u de snelheid, de accuspanning, toerental en temperatuur. De applicatie detecteert automatisch en herkent Traxxas Link sensoren voor eenvoudige installatie en configuratie. Het dashboard is volledig aanpasbaar met ofwel analoge of digitale uitlezing meters. Tot negen sporen tegelijk worden weergegeven. Stel drempel waarschuwingen en log maxima, minima, of gemiddelden in. Gebruik de opnamefunctie om uw dashboard uitzicht te documenteren, met geluid, zodat u uw ogen kunt houden op het rijden en een enkele apex niet kunt missen. Als je vergeet op te nemen, gewoon Instant Replay aanraken op elk door u gewenst moment naar de vorige minuut van plezier en om onverwachte overwinningen vast te leggen. De opnamen kunnen worden benoemd, opgeslagen en gedeeld met anderen. De krachtige Traxxas Link App is beschikbaar in Google Play en de App Store.

5-kanaals Micro ontvanger met Fail-Safe Beveiliging

De TQI 2,4 GHz micro-ontvanger past gemakkelijk in een voertuig, en is voorzien van dual-channel uitgangen voor eenvoudige installatie in voertuigen met dubbele besturing servo geen Y-harnas nodig! De geïntegreerde LINK knop maakt het snel en gemakkelijk om de ontvanger te binden, en de twee-kleuren LED geeft kracht op en bind status fool-proof controle en gemak. Traxxas Link Model Memory maakt dat de ontvanger TQI 2.4GHz tot dertig modellen herkent met Traxxas Link. Gewoon inschakelen ban de zender en rijden. In het geval van het signaal verlies als gevolg van een toevallige uitschakeling of lege batterijen, zal de ontvanger automatisch de gashendel terug naar neutraal zetten en behoudt de laatste opgedragen stuurstand. De Fail Safe programmering dis is ingebouwd hoeft niet te worden ingesteld of geactiveerd. Drie telemetrie poorten zijn opgenomen in de 5-kanaals ontvanger om real-time gegevens van uw Traxxas model naar de TQI zender te verzenden.

Naast zijn nieuwe GTR schokbrekers, heeft de Slash 4x4 Ultimate een volledige compliment van premium accessoires voor concurrentie-grade short-course prestaties en bomproof duurzaamheid te leveren. Voortbouwend op de winnende formule van de standaard Slash 4X4, heeft de Ultimate C-hubs, stuurblokken en achter naaf dragers gemaakt van massief aluminium voor kracht en zijn blauw-geanodiseerd voor stijl en uitstraling. Traxxas S1 zachte compound rubber banden verbeteren grip en hoge tractie handling en kunnen nauwkeurig worden afgestemd samen met de voorste en achterste swaybars - twee diktes zijn opgenomen om elk oppervlak te passen. De Torque-Control™ Slip Koppeling past zich snel aan de beschikbare tractie en baanomstandigheden en de inbegrepen, volledig geassembleerde siliconen gevulde centraal differentieel kan in de plaats van de slipper clutch worden geïnstalleerd voor verdere afstemming. Al het andere is in de fabriek geïnstalleerd en volledig geprepareerd voor on-track-prestaties. Geen andere elektrische short-course truck kan tippen aan de Slash 4X4 Ultimate door ongelooflijk gemak, concurrentie-grade specs, en pro-level prestaties.

High-Output Brushless Vermogen

Slash 4X4 Ultimate's Velineon borstelloze vermogen systeem ontketent schandalige elektrische energie zonder beperkingen of grenzen. Geef hem de spanning en er uit komt snelheid in vloedgolven van kracht benut door de nauwkeurige gashendel. Kortom, brute kracht gecombineerd met vier hoeken grip resultaten in-band smeltende acceleratie en bliksemsnel. Het Velineon 3s componenten borstelloos Power Systeem werkt samen als een geoptimaliseerd pakket, van de gepatenteerde Traxxas High-Current connector tot aan de op maat gewonden motor. Ontworpen om te presteren, het Velineon systeem levert de ultieme efficiëntie, snelheid, en run-time met precisie gasrespons en verfijnde controle. Het is borstelloze prestatie op de Traxxas manier: verbazend snel en gemakkelijk te gebruiken. Sluit hem gewoon aan en het werkt, geen speciale kennis of programmeerkennis vereist.

Velineon® VXL-3s ESC

De Velineon VXL-3s snelheidsregeling is geladen met hoogwaardige technologie om maximaal vermogen te leveren aan de motor. Hij is ontworpen voor de huidige batterij technologie en daarbuiten. Tweetraps-laag voltage detectie biedt volledige LiPo compatibiliteit, waaronder krachtige 11,1 volt 3S packs!

Innovatief waterdicht ontwerp

Drie programmeerbare Drive Profielen:

Sport Mode - Vooruit / rem / achteruit

Race Mode - Vooruit / Rem

Training Mode™ - 50% Voorwaarts / Rem / 50% Achteruit (gepatenteerd)

Geïntegreerde aan / uitschakelaar

Traxxas EZ-Set® one-button setup

Groot koellichaam

High-efficiency MOSFET transistors

Built-in twee fasen laagspannings-detectie voor LiPo batterijen

NiCad en NiMH-accupacks: 4-9 cellen (4,8-10,8 volt)

LiPo accupacks: 2-3 cellen (7,4-11,1 volt)

Velineon® 3500 Brushless Motor

Extreme prestaties is standaard uitrusting met de sensorloze Velineon motor. Ultra hoge temperatuur Neodymium magneten, high-speed kogellagers, en een nauwkeurig gebalanceerde rotor leveren kracht en een lange levensduur met bijna nul onderhoud. Omdat er geen borstels of collector kunnen slijten, krijg je altijd dezelfde blaartrekkende acceleratie en ballistische topsnelheid run na run.

Ultra hoge temperatuur gesinterde Neodymium magneten

Geoptimaliseerd voor kracht en efficiëntie in 1 / 10de schaal voertuigen

Consistent, high-power output, lopen na run

Weinig onderhoud, uniek Traxxas ontwerp

Efficiënte, high-speed kogellagers

Precisie gebalanceerde rotor

Beschermende eindkap

10-Turn, 3500KV

Reviseerbaar

Inbus hardware

Briljante blauw-geanodiseerde afwerking

Silicium stalen lamellen

Levert meer vermogen dan vergelijkbare geborstelde motoren

Ultra-efficiënte As-aandrijving 4WD

De Slash 4X4 Ultimate maakt gebruik van slechts drie versnelling boxen om alle vier de wielen aan te drijven, waardoor de noodzaak voor een multi-gear transmissie vervalt. De zeer efficiënte aandrijflijn draait moeiteloos op rubber afgeschermde kogellagers en is naadloos geïntegreerd in het Slash unieke Low-CG chassis van de 4X4 Ultimate voor optimale prestaties en eenvoudig onderhoud. De centrale aandrijfas wordt gevormd uit geëxtrudeerd aluminium en is extreem licht, wat bijdraagt aan de Slash 4X4 Ultimate acceleratie. Er zijn geen dogbones om te dragen, geen drive cups die wiebelen. Het extrusieproces creëert inwendige groeven die direct en veilig passen op de ingaande assen van de voorste en achterste aandrijvingen. De as loopt perfect recht en zuiver met een superieure stijfheid en duurzaamheid. Traxxas ingenieurs accentueren deze belangrijke innovatie met levendige blauw geanodiseerde as en een laser geëtst Traxxas logo.

QUICK features op de SLASH 4X4 ULTIMATE MET TSM (# 68077-04)

 • Traxxas Stability Management
 • Traxxas On-Board Audio System (OBA)
 • Prestatie geoptimaliseerd LowCG chassis
 • TQI 2.4GHz High Output radiosysteem met Traxxas Link Wireless Module™

In de fabriek geïnstalleerde Telemetrie Sensoren

Telemetrie-ready 5-kanaals 2,4 GHz micro-ontvanger

 • Hoogvolume, hard-geanodiseerd en PTFE-gecoate GTR schokdempers
 • Geschilderde Race Replica Bodies
 • Blauw geanodiseerd 6061T6 aluminium CHubs
 • Blauw geanodiseerd 6061T6 aluminium besturing blokken
 • Blauw geanodiseerd 6061T6 aluminium achternaaf dragers
 • Blauw geanodiseerd 6061T6 aluminium asmoeren
 • Verstelbare voorste en achterste swaybar

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Slash 4x4 Ultimate Groen TQi LCG, TSM TRX68077-4G, zonder Accu en Lader

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.