Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas TRX-4 Sport 4x4 Kit (set) zonder elektronica 1/10 4WD schaal Crawler Kit inclusief accessoires

Traxxas

Prijs: 359,95
Model: TRX82010-4

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Exploded Views: t.b.v onderdelen

Bouwtekening Body Assembly

Bouwtekening Chassis Assembly

Bouwtekening Expedition Rack Assembly

Bouwtekening Modular Assembly

Bouwtekening Front Assembly

Bouwtekening Rear Assembly

Bouwtekening Transmissie Assembly

Bouwtekening Traxx Assembly

Onderdelenlijst

 

TRX-4 Sport Ongemonteerde Kit

TRX-4 Sport Kit (#82010-4) Three-Quarter Body on (shown as assembled)

TRX-4 Sport Innovatie en Off-Road Mogelijkheid 

Nu Verkrijgbaar als een Kit!

De Traxxas TRX-4 Sport is speciaal gebouwd voor trail-veroverende RC-plezier met innovatieveTRX-4 Sport Kit (#82010-4) Kit Contents and Box Packaging technische functies en robuuste duurzaamheid. De nieuwe TRX-4 Sport Unassembled Kit combineert alle technische mogelijkheden van de RTR-truck, met de opwinding van het bouwen van uw eigen set. De TRX-4 Sport Kit wordt samengesteld om een rolchassis te vormen zonder elektronica, batterij of oplader. Van zacht tot wild, geniet van de ultieme vrijheid om zelf je motor, elektronische snelheidsregeling (ESC), servo en radiosysteem aan het zeer competente chassis toe te voegen. Alle onderdelen zijn netjes geordend in geëtiketteerde zakken met voorgemonteerde schokken en ophangkoppelingen. Een volledig geïllustreerde kleurenhandleiding maakt de kit net zo leuk om te bouwen als om offroad te rijden.

TRX-4 Sport Kit (#82010-4) Custom-Painted Bodies Shown

 

WAT ZIT ER IN DE KIT
 
 • Ongemonteerde TRX-4 Sport Kit
 • Voor- gesneden Transparante TRX-4 Sport body
 • Expeditie Rack met scale accessories
 • Full-color stap-voor-stap montage handleiding

Expedition Rack and accessories

Inclusief meer dan €70 aan schaalaccessoires!
De Traxxas TRX-4 Sport Kit wordt standaard geleverd met een volledige reeks schaalaccessoires. Het expeditie rek ziet er niet alleen geweldig uit, maar biedt ook robuuste bescherming voor het lichaam. Het lichaam en expeditie rek zijn uitgerust met een replica snorkel, zijspiegels, tractieruimtes, brandblusser, jack en gasblikken voor maximale schaaldetails. De voor en achterin spuitgegoten grill en achterklep bevatten ook lenzen om het installeren van LED-lampen een fluitje van een cent te maken!

TRX-4 Sport Kit Manual

Eenvoudig te volgen montage-instructies
De TRX-4 Sport Unassembled Kit is niet alleen voor ervaren hobbyisten. Traxxas doet er alles aan om het instructieboek in kleur gemakkelijk te volgen en leuk om te gebruiken te maken. Elke sectie komt overeen met een gelabelde tas met stapsgewijze montage-instructies. Op ware grootte gebaseerde illustraties en liniaalkaarten maken het eenvoudig om onderscheid te maken tussen verschillende schroeven, lagers en tandwielen. Handige montagetips en duidelijke illustraties nemen de frustratie weg uit het assemblageproces. Veel plezier op de werkbank en op het parcours met de nieuwe TRX-4 Sport Kit.

 

WAT JE NODIG HEBT

 • Zender
 • Ontvanger
 • Elektronische snelheidsregeling en motor
 • Stuurservo
 • Batterij met Traxxas High-Current Connector
 1. NiMH-batterijpakket met 6 of 7 cellen
 2. 2s of 3s LiPo-batterijpakket
 • Batterij oplader
 • Metrische hex-drivers
 1. 1,5 mm, 2,0 mm, 2,5 mm
 • Basis handgereedschap
 1. schroevendraaiers, punttangen
 • Traxxas Ultra-Premium bandlijm (onderdeelnr. 6468) of CA-lijm
 • Veiligheidsbril
 • Polycarbonaat verf

Klaar om te monteren
De TRX-4 Sport Kit komt klaar om te monteren met een full-colour handleiding, een voorgesneden heldere body en een Expeditie Rack met schaalaccessoires. Belangrijke onderdelen zoals schokbrekers en ophangkoppelingen zijn voorgemonteerd om het bouwen gemakkelijk en leuk te maken. Kies uw eigen elektronica, batterij en oplader (afzonderlijk verkrijgbaar) om uw volledig aangepaste rit te voltooien. Een staf van bekwame vertegenwoordigers staat klaar om uw vragen te beantwoorden via telefoon, website of e-mail. Dankzij de onovertroffen onderdelenondersteuning blijft uw Traxxas-voertuig sterk draaien met onderdelen en ondersteuning van duizenden hobbyhandelaren wereldwijd. Traxxas doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je RC-ervaring gemakkelijk en leuk is.

TRX-4 Sport Kit (#82010-4) Top View Chassis (shown as assembled)

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas TRX-4 Sport 4x4 Kit (set) zonder elektronica 1/10 4WD schaal Crawler Kit inclusief accessoires

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.