Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas Stampede TQ 2,4GHz LED-lampjes (incl. batterij/oplader) - Blauw

Traxxas

Prijs: 239,95
Model: TRX36054-61BLU
Accu:

Accu & Lader:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers::

Extra Accu:

Omvormer 220>12V standaard nodig:

Snellader:

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 uur tot 16:00 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

The Traxxas Stampede XL-5®
Rock-Crushing Koppel—En Waterproof!

Stampede (#36054-61) Front View (Orange)
  • NIEUW! 4amp DC snel Lader
  • NIEUW! Traxxas iD-Uitgevoerd 7-cell Power Cell NiMH Accu
  • TQ™ 2.4GHz radio systeem
  • Waterproof electronica voor alle-weersomstandigheden rijplezier
    in water, modder en sneeuw!
  • Titan® 12-Turn 550 Motor
  • 30+mph!* (50+kmh)
  • Sterke XL-5 Waterproof Electronische Snelheids Regelaar
  • Uitgevoerd met Traxxas' High-Current Connector (gepatenteerd)
 

De best verkochte Stampede was de eerste high-performance monster truck en zijn legendarische robuustheid heeft de Stampede naam synoniem gemaakt voor monster truck rijplezier.

Vandaag de dag, heeft de Stampede een gedurfde look, innovatieve functies, en natuurlijk, meer kracht om het plezier quotiënt nog hoger te stimuleren. Combineer het toegenomen vermogen, met de lange, rijden-over-alles bodemvrijheid; ultra-sterke vering; exclusieve waterdichte elektronica (blaast door plassen, maait door modder en versnippert sneeuw); en eenvoudige bediening, Stampede zal snel uw favoriet voor allerlei monster truck acties worden. Stampede is nog steeds de eerste naam in high-performance monster trucks.

Stampede (#36054-61) Rear Three-Quarter View (Blue)

De Stampede is een monster truck die niet weet wanneer te stoppen! Verplettert auto's, vangt grote lucht, en popping wheelies zijn nog nooit zo leuk geweest. Er is geen andere truck die Stampede's unieke stijl weergeeft, vermogen, en zijn reputatie voor duurzaamheid biedt. Als het gaat om snelheid, is de Titan 12-Turn 550 gemodificeerde motor en race-stijl Magnum 272™ transmissie stuwt de Stampede naar snelheden boven de 30 mph*. De geïntegreerde koelventilator in de Titan 12T trekt lucht door de motor waardoor hij koel blijft. De luchtstroom wordt gerouteerd via koelkanalen die gegoten zitten in de motor plaat. Een koeler lopende motor levert hogere snelheden, een langere looptijd, en geeft een langere levensduur van de motor.

Stampede profiteert van het de familielijn door integratie van de geavanceerde REVO® technologie om de prestaties te ondersteunen. De Magnum 272 transmissie is volledig afgesloten en is uitgerust met een efficiënte en nauwkeurige kogellagers en een geavanceerde REVO®-Spec Torque-Control™ slipper clutch. Revo-spec Talon™ 2.8" banden zorgen voor rotsvaste tractie, ongeacht hoe extreem het terrein is. De agressieve Talon banden zijn pre-gelijmd en gemonteerd op gedurfde 2.8" All-Star™ spiegel-chroom wielen. Op basis van de beproefde Revo Talon banden, de veelzijdige 2,8" Talons grijpen het trottoir, scheuren door rotsen, en hebben de mogelijkheid om te springen tot enorme hoogte. De banden bevatten prestatiegerichte foam inserts die extra stabiliteit op elk oppervlak bieden.

Precisie 2.4GHz Gecontroleerd 
Radio Systeem

Met het TQ™ 2.4GHz radio-systeem, kun je gewoon overschakelen op een station. Er zijn geen kanalen of frequenties te beheren, zodat de nadruk ligt op het hebben van plezier. Ergonomisch ontwerp van de TQ's is comfortabel voor de hele dag rijden, en zijn slanke lijnen worden versterkt door een interne antenne die is ongevoelig voor beschadigingen.

 

 

 

 

 

Traxxas 4A DC piekdetecterende Snel Lader!
Voor het snel, gemakkelijk, probleemloos opladen, is een 4A DC snellader opgenomen om runtime te maximaliseren en het minimaliseren van down time. De meegeleverde NiMH-lader maakt gebruik van een 12-volt DC stopcontact voor universeel high-output opladen. De briljante LED geeft de oplaadstatus zodra de accu is aangesloten. De lader is geoptimaliseerd voor het opladen van uw Traxxas iD Power Cell NiMH-batterij. Peak-detectie circuit zorgt ervoor dat de accu elke keer een volledige lading krijgt. De status-LED knippert groen om aan te geven wanneer de batterij wordt opgeladen, wordt vervolgens groen wanneer het opladen is voltooid voor foolproof opladen, topprestaties, en maximale looptijd.

Traxxas Power Cell NiMH-Accu met iD™!
Stampede heeft een Traxxas IDTM Vermogen CellTM Accu Packs en zijn geoptimaliseerd voor vrij stromende kracht en maximale punch met premium kwaliteit, lage weerstand cellen; flexibele, siliconen-jacketed 12-gauge draad; zware gelaste Lippen; en Traxxas High-Current Connectors. Traxxas iD opladers (apart verkrijgbaar) auto-detect-iD uitgerust Power Cell Accu's en stellen zich automatisch in en optimaliseren de laad instellingen. Precisieassemblage met aantrekkelijke, individueel verpakte cellen en duidelijke omverpakking maken het pakket compleet.

 

Stampede (#36054-61) Ground Clearance

Verzegelde Electronica Vergroot Uw Rijd Plezier

Traxxas schokte enthousiastelingen met de release van exclusieve waterdicht, verzegelde elektronica in de E-Maxx dat je de vrijheid geeft om te rijden waar je wilt door water, modder, sneeuw en andere natte omstandigheden die voorheen niet mogelijk zouden zijn geweest . Nu is de Traxxas Stampede Ready-To-Race met deze waterdichte technologie. De XL-5 elektronische snelheidsregeling en mini-ontvanger zijn afgedicht tegen de elementen waardoor u de vrijheid hebt om te gaan naar plaatsen die je misschien niet voor mogelijk had gehouden. Het opent een hele nieuwe wereld van avontuur en plezier. Natte modderige tracks zijn geen probleem voor de Stampede.

Om de kracht van de 12-turn motor te benutten, heeft Traxxas in de Stampede vastgeschroefd een high-performance, waterdichte XL-5 elektronische toerentalregeling. Met ultra-vloeiende, hoge frequentie werking en high-power leverend vermogen, de XL-5 maakt de Stampede net zo snel als hij er uit ziet. EZ-Set® one-button setup maakt het eenvoudig om deze aan te passen of profielen te wijzigen. Traxxas 'exclusieve, gepatenteerde Training Mode™ profiel beperkt totaal vermogen tot de helft en laat de remmen op volle sterkte. Het is de eerste controller in zijn soort dat een 50% vermogen profiel heeft. Training-modus is ontworpen voor jonge of beginnende chauffeurs die willen leren te rijden voordat de volledige kracht word ontketend van de machtige Titan 12T motor. Dit maakt de Stampede perfect voor bijna elke leeftijd van de bestuurder of vaardigheidsniveau.

 

 

Uw Traxxas R/C auto en de accu zijn uitgerust met de Traxxas iD High-Current Connector*. Ontworpen om hoge stroom applicaties uit te voeren en maximaal vermogen te leveren aan de elektronica van uw voertuig, de Traxxas iD High-Current Connector maakt het ook mogelijk de lader en de batterij te laten communiceren. Dit betekent een optimale laad instellingen die specifiek zijn voor uw accu voor sneller, veiliger, volledig laden en geeft een langere levensduur van de batterij. Traxxas iD High-Current Connectoren laat je de snelste, veiligste lading voor uw batterij, zodat u het maximale vermogen en runtime kunt ontketenen voor uw Traxxas auto.

 

De Stampede is volledig geladen met innovatieve prestaties, opties zoals een fiber-composiet chassis ontworpen voor uitzonderlijke stijfheid en enorme bodemvrijheid. Verwijdering van Accu is gemakkelijk gemaakt door de quick-release accu houder vergrendeling . Bovendien hoeft de in de fabriek geïnstalleerde planetaire differentieel nooit te worden bijgesteld! Gewoon de Stampede uit de doos, opladen van een batterij, en gaan met veel plezier! Als u op zoek bent naar een all-terrein Truck die perfect is voor monster bashing of-wheelie opduikende sensatie, kijk dan niet verder. Stampede is alles wat je nodig hebt. Frisse Stampede graphics zijn verkrijgbaar in zwart, rood, gunmetal, of blauw. Traxxas ProGraphix® bodies staan bekend om hun prachtige uiterlijk en lange levensduur, en ze zijn uitsluitend te vinden op Traxxas Ready-To-Race® voertuigen.

Stampede (#36054-61) LED lights

Nieuwe LED-verlichting
Stampede bevat nu standaard led-verlichting voor meer plezier in het donker. Dikke slagvaste bumpers beschermen de lampen tegen crashschade met een volledig waterdichte constructie voor plezier in alle weersomstandigheden.

QUICK FEATURES VAN DE STAMPEDE (#36054-61)
 
  • NIEUW In de fabriek geïnstalleerde LED-verlichting voor en achter
  • NIEUWE ProGraphix®-verf
  • Inclusief batterij en oplader
  • 4-amp DC piekdetectie snellader
  • Traxxas 3000 mAh 8.4V 7-cell NiMH-batterij met iD®
  • TQ™ 2,4 GHz radiosysteem
  • Waterdichte elektronica voor rijden onder alle weersomstandigheden
  • 30+ km/u!*
  • Titan® 12-turn 550 motor
  • Krachtige XL-5 waterdichte elektronische snelheidsregeling
  • De exclusieve gepatenteerde trainingsmodus van Traxxas
  • Brushless-Ready Magnum 272™ transmissie met metalen tandwielen
  • 100% volledig gemonteerd en Ready-To-Race®

Stampede (#36054-61) Side View (Green)

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Stampede TQ 2,4GHz LED-lampjes (incl. batterij/oplader) - Blauw

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.