Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas STAMPEDE 4X4 BL2-S BRUSHLESS 1/10 SCALE 4WD MONSTER TRUCK TQ 2.4GHZ - BLUE TRX67154-4BLUE

Traxxas

Prijs: 369,95
Model: TRX67154-4BLUE
Accu:

Accu & Lader:

Batterijen Handzender:

Extra Accu:

Snellader:

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

De Stampede is misschien wel een van de meest bekende model van Traxxas, dit model is er al vanaf begin af aan en zal niet snel meer aftreden. De Stampede 4X4 is een echte all-rounder en gemaakt om te bashen. De Stampede 4X4 is direct klaar om off-road als on-road gebruikt te kunnen worden de banden bieden grip op elke ondergrond. De nieuwe BL-2S combo zorgt ervoor dat de Stampede 60% sneller gaat als de Brushed combo van Traxxas op 2S LiPo. Een groot voordeel van de BL-2S is dat deze motor sterker is en haast niet slijt. Check 1x in de maand de motor lager om te voorkomen dat de motor onnodige slijtage oploopt. Dankzij de snellere motor en regelaar heeft Traxxas ervoor gekozen om ook de meest cruciale onderdelen van het model te upgraden door middel van de Extreme Heavy Duty kit (TRX9080) te monteren. Deze set zorgt ervoor dat de: Aandrijfassen - Casterblocks - Steeringblocks - Achterste axle carrier - shock towers front/rear worden geüpgrade met maarliefst dubbel zo dik kunststof hierdoor is de Stampede 4X4 BL-2S een super sterk model. Het modulaire chassis van Traxxas zorgt ervoor dat je binnen No-Time de auto uit elkaar kan halen en in elkaar kan zetten. Dit is ook voor het onderhouden van de Stampede een stuk gemakkelijker, de diffs zijn binnen 5 minuten sleutelen te bereiken. De Stampede 4X4 is geschikt voor de kids van 6 jaar (dmv Traingsmode). Benodigd voor compleet: accu + lader

Het BL-2s borstelloze krachtsysteem van de Stampede 4X4 verhoogt het plezier met tot wel 60% meer snelheid en snellere acceleratie dan vergelijkbare geborstelde krachtsystemen. Verbeterde efficiëntie, hoogwaardige kogellagers en een interne koelventilator stellen de Stampede 4X4 in staat om batterij na batterij te draaien voor de hele dag plezier. Zonder borstels die slijten, is de BL-2s 3300 kV duurzaam en vereist vrijwel geen onderhoud. u hoeft slechts de motor lager eens in de maand te checken of er geen onnodig vuil in de motor is gekomen. 

klik op de onderstaande link voor accu en lader etc. 

https://www.trxxs-winkel.nl/traxxas-lipo-3000mah-nimhlipo-lader-trx2985-p-16498.html

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas STAMPEDE 4X4 BL2-S BRUSHLESS 1/10 SCALE 4WD MONSTER TRUCK TQ 2.4GHZ - BLUE TRX67154-4BLUE

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.