Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

TRAXXAS STAMPEDE 4X4 VXL HEAVY DUTY TQI TSM GROEN

TRAXXAS STAMPEDE 4X4 VXL HEAVY DUTY TQI TSM  GROEN

Traxxas

Prijs: 479,95
Model: TRX90376-4GRN

Afhalen in een winkel

Nu gesloten
Dinsdag bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

TRAXXAS STAMPEDE 4X4 VXL MET HEAVY DUTY SET!!! TQI TSM zonder accu en lader

 De vooraf geïnstalleerde Extreme Heavy Duty Upgrade Kit van de Traxxas Stampede vervangt belangrijke aandrijf- en ophangingsonderdelen door versterkte onderdelen die zijn ontworpen voor ultieme sterkte en duurzaamheid. Van Extreme Heavy Duty-ophangingsarmen tot stalen wielnaven, dit is de sterkste aandrijflijn die ooit is aangeboden in een Stampede vanuit de fabriek af. 

 

Traxxas presenteert met trots de nieuwe Stampede 4×4 VXL monster truck. Een ongekend apparaat dat topsnelheden haalt tot wel 90 kilometer per uur. Een krachtige motor (Velineon 540XL) is aan boord en de vier wiel aandrijving zorgt voor ongekende flexibiliteit. Met de Traxxas Stampede 4×4 VXL zet Traxxas een nieuwe standaard als het gaat om RC monster trucks. Ga de strijd aan met elk terrein en elke ondergrond en wordt onoverwinnelijk met dit waanzinnige nieuwe model.

Sledgehammer grip
Voor een terreinwagen is goede grip natuurlijk onmisbaar. De kans is groot dat je met de Traxxas Stampede 4×4 VXL voornamelijk offroad gaat rijden en daarvoor is het belangrijk dat de banden een goede binding hebben met de ondergrond. Bij de Hoss ontvang je standaard grote Sledgehammer banden met grof profiel. Hierdoor kun je op hoge snelheid scheuren over elke ondergrond, zonder dat je de controle over het voertuig kwijtraakt. Ideaal is dat de banden al op de wielen zijn gelijmd en dat ze voorzien zien van speciale foambekleding. Je hoeft er niets meer aan te doen, alleen maar te scheuren op meer dan 90 kilometer per uur.

Alleen het allerbeste
Met een standaard vier wiel aandrijvingssysteem kom je bij de meeste monster trucks nog wel goed weg. Maar voor Traxxas is een standaard systeem niet goed genoeg. Sterker nog, het woord gemiddeld komt niet voor in het woordenboek van het RC-merk. Voor de Traxxas Stampede 4×4 VXL heeft het merk een heel nieuwe vorm van aandrijving ontwikkeld. Met speciale, innovatieve onderdelen geniet je van een veel betere aandrijving dan je ooit ervaren hebt. Het voordeel? Een enorm efficient RC-model met brute kracht!

Alles draait om innovatie
Bij de Traxxas Stampede 4×4 VXL draait alles om innovatie. Om jou een zo goed mogelijke race-ervaring te bieden, ontwikkelt Traxxas voortdurend door op het gebied van technologie en innovatie. Of het nu gaat om vermogen, snelheid of gebruiksgemak, Traxxas zorgt er altijd voor dat jij alleen het beste van het beste voorgeschoteld krijgt.

Clipless body
Handig aan de Traxxas Stampede 4×4 VXL is de clipless body. Wil je de batterij van je voertuig vervangen om nog langer te genieten van de monster truck? Dan heb je geen ingewikkelde tools of gereedschap nodig om de body te verwijderen. Dankzij het eenvoudige mountsysteem klik je de onderdelen gemakkelijk los of juist weer in elkaar.

Waterproof elektronica
Het is natuurlijk niet fijn als je net lekker aan het racen bent en het begint te regenen. Of wanneer je lekker aan het scheuren bent en de ondergrond is vochtig of nat. Bij veel andere RC-modellen is het dan einde verhaal. Niet bij de Traxxas Stampede 4×4 VXL. De elektronica van deze monster struck is voorzien van waterproof covers, zodat je ook bij natte weersomstandigheden of ondergronden gewoon door kunt blijven racen. Voortaan zijn er geen beperkingen meer als het gaat om het racen met deze monster truck!

TQi radiosysteem
Voor de besturing van de Traxxas Stampede 4×4 VXL wordt er gebruik gemaakt van een TQi 2,4 GHz radiosysteem. Dit systeem biedt precisie, snelheid en volledige controle van je voertuig. Een commando geven betekent ook dat het commando gelijk wordt uitgevoerd. Geen vervelende vertragingen dus meer. Wil je echt alles uit je voertuig halen? Schaf dan de optionele Traxxas Link Wireless Module aan, verbind die met de Traxxas Link app en ontvang real time telemetriegegevens over je voertuig. Bijvoorbeeld hoe hard je rijdt, maar ook wat de status van de batterij is bijvoorbeeld.

Brute kracht
De Traxxas Stampede 4×4 VXL is één bonk kracht. De monster truck heeft een krachtige 540XL Velineon motor aan boord in combinatie met een VXL-3S Electronic Speed Control (ESC). De ESC wordt gekoeld met een ingebouwde ventilator, zodat het onderdeel weinig onderhoud behoeft en langer meegaat.

Nog nodig 3S lipo accu en lader!

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas TRAXXAS STAMPEDE 4X4 VXL HEAVY DUTY TQI TSM GROEN

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.