Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas Summit 1/16 4WD Monster truck, TRX72054-1 Model 2018 Rock en Roll

Traxxas

Prijs: 309,95
Model: TRX72054-1
Batterijen Handzender:

Extra Accu:

Omvormer 220>12V standaard nodig:

Snellader:

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Traxxas Summit 1/16 4WD Monster truck, TRX72054-1 Model 2018 Rock en Roll. Nu in een mooi spannend nieuwe uitvoering.

Meer plezier met de nieuwe Summit in een gemakkelijk 1/16 Schaal Formaat!

 
Laat het over aan Traxxas om een motor van een 1/10 schaal te monteren in een 
Truck met 1/16 schaal! De machtige Titan® 12T 550-motor van Summit levert een bijna onbeperkt koppel voor bandversnellende acceleratie en geschikt voor elk terrein. Met gigantische veerwegen, extreme kracht van de Titan en tractie op vierwielaandrijving pakt Summit onmogelijke terreinen aan. De ingenieurs van Traxxas combineerden alle veelzijdige mogelijkheden van de grote Summit met waterdichte elektronica om zelfs je wildste avonturen mogelijk te maken. De heldere LED-lampjes van Summit stralen een pad uit, waardoor de nacht meer opwindend dan ooit is. Met de juiste maat van de 1/16 Summit kun je overal en altijd genieten van urenlang off-road plezier!

Geloof In Het Onmogelijke: Big Summit Fun in 1/16 Schaal!

Amper zo groot als een enkele band op de 1:10 Summit, zal de nieuwe 1/16 Summit je alles doen vergeten en is super handig en met een leuk formaat met zijn enorme veerweg, schreeuwend om borstelloze paardenkracht, en 4-wiel aangedreven tractie pakt onmogelijk terrein en zet "no way" om "geen probleem." Traxxas ingenieurs zijn erin geslaagd om alle grote Summit's go-anywhere veelzijdigheid te verpakken in een kleinere machine die geen grenzen kent. Waterdicht? Check. Traxxas stoere duurzaamheid? Reken maar. Traxxas ingenieurs bouwden dit om hard te racen en snel door zijn extreme duty aandrijfassen, ruige ExoCage body, versterkte geveerde demping, en de op schaal Canyon AT banden. Voeg een extra batterij toe en een Traxxas snelheid connector (apart verkrijgbaar) en de topsnelheid klimt omhoog. Met de 1/16 Summit's met een precies-juiste maat kunt u urenlang genieten van off-road plezier altijd en overal!

Bewezen Traxxas Innovatie

Geen detail werd over het hoofd gezien bij Traxxas missie voor de snelle,bekroonde modellen op 1/16 schaal voor betaalbare R/C fun, om al het vermogen, duurzaamheid, en de opwinding van Traxxas te brengen'. De vaandeldrager van het design, is de Revo's F1-geïnspireerde, rocker-actuated vering. Vakkundig aangepast voor 1/16 schaal met al zijn functionaliteit en prestaties, tot en met de met olie gevulde, schroefdraad-body GTR schokbrekers. Deze superieure technologie biedt mogelijkheden, prestaties en tuning functies zoals bij de absolute top van truck design. De vering en elektronica zijn volledig geïntegreerd in het semi-monocoque chassis dat de wereld verbijsterde toen het debuteerde met de E-Revo. Ingewikkeld gevormd als een enkel geheel, het chassis balanceert kracht en gewicht, functie en esthetiek, comfort en de prestaties overtreffen ver de normen van de "mini" categorie. In 1/16 schaal, is het een indrukwekkende prestatie van de body Door optimalisering van prestaties die alleen kan komen van Traxxas, de snelste Naam In Radio Control.

Optimimaal voor Alle-Terrein Plezier en Opwinding

De 1/16 Summit is opgebouwd op bewezen innovatie van de 1/16 E-Revo en 1/16 Slash 4WD modellen en gemodelleerd met een multi-terrein setup voor uitzonderlijke veelzijdigheid en plezier. De unieke inwendige vering is voorzien van lange slag tuimelaars voor een maximale bodemvrijheid en tractie in ruw terrein. De lange wielbasis achterwielophanging armen zetten een extra 10 mm tussen de assen voor een superieure stabiliteit. Nieuwe Geode 2.2" chromen velgen met Canyon AT banden met dezelfde agressieve loopvlak als de "grote" Summit leveren vasthoudende off-road tractie.

 

Onverslaanbare Snelheid en Performance
 
1/16 Summit bevat een krachtige Titan 12T 550 gemodificeerde motor met interne koelventilator - een primeur voor deze klasse van trucks! Het overmaatse anker van de Titan (30% groter in vergelijking met 540-sized armaturen) heeft 12 windingen puur koperdraad voor een groot koppel en betere mogelijkheden voor vermogenafhandeling. De geïntegreerde koelventilator verlaagt de bedrijfstemperaturen voor meer plezier achter het stuur. De Titan 12T vereist heel weinig onderhoud en biedt een consistent koppel en hoge snelheden na elkaar, zonder te vervagen. Naast de specificaties is de Titan 12T gemaakt voor het verpletterende koppel, hardcore wheelie-lanceringen, explosief springen en zowat elke andere vierwielige pret die echte paardenkracht vereist.
 
XL2.5 Snelheidsregelaar
 
Ontworpen en ontwikkeld door Traxxas, de XL-2.5 elektronische snelheidsregeling zorgt voor soepele gasbediening en is volledig waterdicht voor rijplezier voor alle weersomstandigheden. De XL-2.5 is voorzien van drie rijders profielen, thermische uitschakelbeveiliging, 6-7 cel NiMH en 2-cell LiPo-compatibiliteit, laagspanningsdetectie en een ingebouwde BEC. Hoogfrequent bedrijf in combinatie met ultra-lage weerstand maken de XL-2.5 een efficiënte en uiterst soepele, volledig proportionele snelheidsregeling. De XL-2.5 is vervaardigd door Traxxas om het hoogste niveau van kwaliteit en ondersteuning te garanderen.
 
Precisie 2.4GHz Control Radio Systeem
 
Schakel de stroom in en rijd! Dat is alles wat er is met het TQ ™ 2,4 GHz-radiosysteem. Er zijn geen frequenties om te beheren, dus de focus ligt op plezier maken. Race met meerdere voertuigen zij aan zij zonder interferentie. De geavanceerde programmering van de TQ biedt besturing op lange afstand met vloeiende, glitch-vrije prestaties. Het ergonomische ontwerp van de TQ is comfortabel voor de hele dag rijden met een interne antenne die ongevoelig is voor schade.
 
Training Mode™
Traxxas exclusieve, gepatenteerde Training Mode laat iedereen in race-actie komen. Met een druk op een knop kunt u volgasvermogen beperken tot 50%. Hierdoor kunnen jonge of nieuwe chauffeurs hun controle vaardigheden veilig ontwikkelen voordat het ontsluiten van de volle kracht door de Velineon motor vrijgegeven word. Training-modus maakt het zelfs eenvoudig om de zender over te dragen aan je vrienden die nog nooit eerder een radiografisch bestuurbare vrachtwagen hebben gereden.
 
Waterproof Electronica Voor Overal R/C Avontuur
 
Summit is klaar voor om het even wat, want hij is klaar voor alles! Volledig waterdichte elektronica om het leuk te houden rollen door water, modder en sneeuw, terwijl kleinere trucks achterblijven op de werkbank. De patent-pending verzegelde ontvangstkastje behuist een Traxxas 'een 2,4 GHz-ontvanger en kan aftermarket ontvangers goed accepteren , zonder afbreuk te doen aan de Top waterdichte eigenschappen. De nieuwe elektronische snelheidsregeling en een hoog koppel, digitale micro servo zijn afgedicht tegen de elementen waardoor u de vrijheid heeft om op plaatsen te gaan, waar andere auto's zich niet durven te wagen .
 

Quick Features van de 1/16 SUMMIT (# 72054-1)

  • Traxxas Power Cell NiMH-batterij met iD™
  • Revo vering technologie voor een superieure handling en controle
  • Full-time 4WD
  • TQ 2.4GHz zender en ontvanger
  • Sterke Titan® 12T 550 Motor-grootste in deze klasse
  • Heldere LED verlichting front en rear om je pad te verlichten
  • Waterdichte elektronica
  • Torque-Control™ slipper clutch
  • Verzegelde differentiëlen
  • Realistisch all-terrain banden met schuim inserts
  • Gepatenteerde Traxxas High-Current Connector
  • Metrische hex hardware
  • Rubber afgedichte kogellagers

1/16 SUMMIT (#72054-5) SPECIFICATIES
Lengte:   12.6" (320mm)
Front Spoorbreedte:   10.43" (265mm)
Rear Spoorbreedte:   10.63" (270mm)
Gewicht:   46.4oz (1.31kg)
Hoogte (Totaal):   7.48" (190mm)
Wielbasis:   8.425" (214mm)
Wiel Diameter   2.2" (56mm)
Schokbreker Lengte (Front / Rear):   48mm / 48mm
Front/Rear Banden (Gelijmd):   Canyon AT
Front/Rear Wielen:   Geode™
Elektronische Snelheids Controle:   Waterproof XL-2.5 ESC
Motor (Electrisch):   Titan® 12T 550
Transmissie:   Heavy-Duty Enkele Snelheid
Overbrenging Verhouding (Intern):   5.04:1, (Achteruit Input: 9.72:1)
Overall Overbrenging Ratio:   15.75:1 (standaard)
Differentieel Type:   Gehard Staal Schuin, Afgesloten
Tandwiel Pitch:   48-Pitch
Chassis Structuur/Materiaal:   Gevormd Composiet Nylon Monocoque
Rem Type:   Electronisch
Aandrijf Systeem:   As-Aangedreven 4WD
Besturing:   Bellcrank
Radio Systeem:   Traxxas TQ™ 2.4GHz (2-Kanalen)
Optionele Lader:   Bij voorkeur Lader met ID
Inbegrepen Batterij:   6-cell NiMH met iD Connector
Benodigde Batterijen:   4 "AA" (Zender)
XL-2.5 WATERPROOF ESC SPECIFICATIES
Input Voltage:   4-7 Cells NiMH, 2 Cells (2S) LiPo
Maat:   26.5mm W x 46.5mm D x 22mm H
Gewicht:   33 Grams
Motor Limiet:   10-Turns*
Weerstand (@Trans):   0.008 Ohm
Reverse Vertraging:   Geen
BEC Voltage:   6.0V DC
Power Draad:   16 Gauge / 40mm
Input Harness Draad:   26 Gauge / 130mm
Motor Draden:   26 Gauge / 130mm
Transistor Type:   MOSFET
Low Voltage Detectie:   2-Traps Indicators, Schakelbaar (Aan en Uit)
PWM Frequentie:   2300 Hz
Temperatuur Protectie:   Temperatuur Shutdown (Stop)
Profiel Selectie:   Sport Mode:
    100% Vooruit, 100% Remmen, 100% Achteruit
Race Mode:
    100% Vooruit, 100% Remmen, geen Achteruit
Training Mode:**
    50%  Vooruit, 100% Remmen, 50% Achteruit
Enkele-Knop Setup:   Ja, Traxxas EZ-Set®

 

KIES UW BESCHIKBARE OPTIES OM UW SUMMIT GEHEEL AAN UW WENSEN AAN TE PASSEN.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Summit 1/16 4WD Monster truck, TRX72054-1 Model 2018 Rock en Roll

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos