Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas TRX6595 Drag Race Start-Licht

Traxxas TRX6595 Drag Race Start-Licht

Traxxas

Prijs: 34,95
Model: TRX6595

Nu gesloten
Dinsdag bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Drag Race Start Light

Drag Race Start Light (#6595) Details

Start van een race zonder voorbereiding gemakkelijk gemaakt

Dragracen zonder voorbereiding is nog leuker en spannender met de nieuwe Traxxas Drag Race Start Light. De draagbare, gebruiksvriendelijke Start Light zorgt ervoor dat elke race eerlijk begint. Er is geen extra persoon op de baan nodig om een vlag te laten vallen of een licht te laten knipperen. Het compacte Drag Race Start-lampje past in je zak en zorgt ervoor dat je zo snel klaar bent als je de aan-schakelaar kunt omzetten.

Drag Race Start Light (#6595) Starting Line

 

Als je de strijd aangaat met de Drag Race Start Light, is elke race-start eerlijk en onfeilbaar. Plaats het startlicht een paar meter voor de startlijn, druk op de startknop en zet je auto in scène terwijl het aftellampje knippert. De startvolgorde geeft tien seconden de tijd om op een rij te komen en klaar te zijn om te starten. Het aftellampje stopt met knipperen wanneer de start van de race op een steenworp afstand is. Als het helderwitte startlampje gaat branden, ben je aan het racen!

Drag Race Start Light (#6595) Light Sequence

Willekeurige starttiming

Bij elke nieuwe race selecteert het startlicht willekeurig een vertraging van één tot zes seconden tussen het aftellampje dat aangeeft dat de coureurs klaar zijn en het heldere witte licht dat de race start, dus een coureur kan op geen enkele manier anticiperen wanneer het startlicht zal komen. Het behalen van de holeshot is geheel aan jou en de reactietijd van je tegenstander, elke keer weer.

Drag Race Start Light (#6595) Starting Block

Draagbaar, robuust, eenvoudig te bedienen

De Drag Race Start Light is gebouwd voor gemakkelijk en betrouwbaar racen. De LED's met hoge intensiteit zijn gemakkelijk te zien, zelfs bij fel daglicht. Rubberen voetjes voorkomen dat de Start Light verschuift, en de lichtgewicht unit is robuust gebouwd om ongelukken te weerstaan en schade aan de racevoertuigen te voorkomen als ze er tegenaan botsen. Je kunt de Drag Race Start Light zelfs zelf gebruiken om het lanceren te oefenen en je reactietijd aan te scherpen.

 

FEATURES VAN DE DRAG RACE START LIGHT (#6595)LED'S MET HOGE INTENSITEIT ZIJN GEMAKKELIJK ZICHTBAAR, ZELFS BIJ HELDER DAGLICHT

COMPACT ONTWERP EN EENVOUDIGE INSTALLATIE OM OVERAL TE RACEN

TIEN SECONDEN AFTELLEN TOT “DRIVERS READY”

WILLEKEURIGE STARTVERTRAGING VAN 2-6 SECONDEN VOORKOMT DAT BESTUURDERS ANTICIPEREN OP HET STARTLICHT

ROBUUSTE, SLAGVASTE CONSTRUCTIE

COMPACT, ZAKFORMAAT

COMPATIBEL MET DE TRAXXAS DRAADLOZE LIERAFSTANDSBEDIENING, ONDERDEEL #8857 (APART VERKRIJGBAAR)

Optional 2-Channel Wireless Remote Available (#8857)

Optionele draadloze afstandsbediening beschikbaar

Voeg de optionele draadloze afstandsbediening toe zodat een racedirecteur of flagger de start van de race handmatig kan regelen voor authentiek raceplezier zonder voorbereiding. De afstandsbediening kan ook worden gebruikt om de automatische lichtreeks gemakkelijk vanaf de startlijn te starten.

Drag Race Start Light (#6595) Starting Block

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas TRX6595 Drag Race Start-Licht

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.