Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas TRX88096-4S TRX-6 Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 Zilver

Traxxas

Prijs: 799,95
Model: TRX88096-4SLV
Accu:

Accu & Lader:

Batterijen Handzender:

Omvormer 220>12V standaard nodig:

Snellader:

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Exploded Views: t.b.v onderdelen

Bouwtekening Body Assembly

Bouwtekening Chassis Assembly

Bouwtekening Intermediate Assembly

Bouwtekening Modular Assembly

Bouwtekening Front Assembly

Bouwtekening Rear Assembly

Bouwtekening Transmissie Assembly

Onderdelenlijst

 

De Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 vertegenwoordigt een unieke visie om het krachtigste en zwaarste terreinvoertuig ooit te creëren. Traxxas vangt de geest en compromisloze aanpak van de Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 met een officieel gelicentieerde gedetailleerde schaalreplica gebouwd op het bewezen TRX-4®-platform. Zes aandrijfwielen, drie T-Lock ™ afstandsblokkerende differentiëlen, portaalassen, hoge / lage transmissie, 6 aluminium lange veerwegschokken en een verbluffend nauwkeurige carrosserie met schitterende LED-verlichting maken dit de meest geavanceerde en capabele RC-crawler ooit om te raken het pad.

Traxxas Innovatie

TRX-4 Mercedes-Benz 6x6 Superior 6x6 DesignSuperieur 6x6 ontwerp
Een volledig onafhankelijke tussenas plaatst een extra set aandrijfwielen waar u ze het meest nodig hebt om over obstakels te rijden die anders onmogelijk zouden zijn. 6-wielaandrijving zorgt ook voor meer tractie om steilere hellingen aan te vallen en meer grip op losse en rotsachtige oppervlakken.

 

 

 

 

TRX-4 6x6 Exceptional Body DetailUitzonderlijk lichaamsdetail
De TRX-4 Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 reproduceert getrouw een van de meest exclusieve en herkenbare terreinvoertuigen ooit gemaakt. Chromen accenten, gegoten afwerking en fijn gedetailleerde verlichtingselementen benadrukken de rijke metallic verf. De compromisloze aandacht voor detail van Traxxas verheft deze TRX-4 tot de ultieme uitdrukking van schoonheid en kracht.

 

 

 

TRX-4 Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 Factory-Equipped LED LightingIn de fabriek uitgevoerde LED-verlichting
Robuust en volledig waterdicht, de vooraf geïnstalleerde LED-verlichting baant zich een weg door de donkerste nacht. Nauwkeurige schaaldetails in overvloed in de fijn vervaardigde koplampen, achterlichten en zijmarkeringslichten. Zelfs het dakvizier is uitgerust met schitterende LED-verlichting. Een speciale voeding regelt de spanning voor heldere, consistente en efficiënte verlichting.

 

 

 

 

TRX-4 Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 Rigid Steel FrameStijf stalen frame
Exclusief ontworpen voor de TRX-4 Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6, dikke 1,5 mm stalen frame rails zijn gevormd uit één massief stuk voor maximale sterkte. Extra versteviging en dwarsliggers zorgen voor een uitzonderlijke torsiestijfheid om de torsie van het chassis te weerstaan onder belasting. Volledige binnenste spatborden en nauwkeurig gereproduceerde skidplates verbeteren het schaalrealisme. TRX-4 Mercedes-Benz G 63 AMG Stijf frame van 6x6

 

 

 

Ultieme bodemvrijheid
Exclusieve portaalassen van Traxxas heffen de truck aan de wielen voor een enorme bodemvrijheid onder de assen. Om dezelfde speling te bereiken met rechte assen (en niet vast te komen te zitten), moeten uw banden meer dan een centimeter langer zijn dan de banden van de TRX-4. Het TRX-4-chassis, dat keien met gemak bestrijdt, neemt absoluut het pad minder bewandeld en laat gewoon alle anderen achter.

 

 

 

Hoog / laag bereik transmissie
Wanneer het moeilijk wordt, schakel dan naar het lage bereik en alle zes de wielen graven in voor een ongelooflijk koppel. Schakel naar hoog bereik en de Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 transformeert de woestijnvloer in een off-road racebaan met massieve slaapplaatsen en 6-wielige glijbanen. [High / Low Range Transmission]

 

 

 

 

Differentiëlen op afstand bedienbaar
Traxxas scoort eerst nog een RC met drie zenderbediende vergrendelingsverschillen. Laat de differentiëlen ontgrendeld om te profiteren van de kleine draaicirkel van de TRX-4, zelfs met 6-wielaandrijving en de lange wielbasis. Vergrendel het voorste differentieel of vergrendel beide achterassen in tandem voor extreme tractie met vierwielaandrijving. Microkabels met sleeves regelen de differentiële actie voor schaalweergave.

 

 

 

 

GTS Aluminum ShocksGTS aluminium schokbrekers
Zes met olie gevulde GTS-schokbrekers zorgen voor zijdezachte demping met aluminium schokdempers met schroefdraad voor eenvoudige aanpassing van de rijhoogte. Speciaal gekalibreerde achterveren zorgen voor volledige articulatie van beide achterassen onafhankelijk voor optimale tractie op oneffen oppervlakken. GTS aluminium schokken

 

 

 

 

 

2.22.2" Wielen
Unieke 2.2" beadlock-achtige wielen met contrasterende rode afwerking en gedetailleerde center caps rijden op speciaal ontworpen all-terrain banden. De zachte S1-compoundbanden zijn vooraf gelijmd en gemonteerd voor ruige klimacties. Een standaard 12 mm stalen zeskant wordt gebruikt voor compatibiliteit met de volledige lijn TRX-4 wielen en banden.

 

Traxxas TRX-4 6x6 RC Crawler

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas TRX88096-4S TRX-6 Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 Zilver

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.