Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas TRX8880 All-Terrain Traxx

Traxxas

Prijs: 195,00
Model: TRX8880

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Rotsen, Modder, Zand, Sneeuw...Kom maar op!
TRX-4 All-Terrain Traxx

Tractie opnieuw gedefinieerd

Nieuwe Traxx ™ voor alle terreinen biedt de meest significante tractie-upgrade die u kunt uitvoeren naar de TRX-4. De TRX-4 heeft al een 'overal-zittende houding' en de juiste uitrusting, maar het installeren van een set van Traxx levert een machine op die praktisch onhoudbaar is op vrijwel elk terrein. Het enorme contactvlak en de grip van de grip trekken de diepste modder van zich af en zweven over diep zand. Traxx tilt de portaalassen nog hoger op (meer dan 16 mm!) Voor een betere bodemvrijheid, waardoor je enorme obstakels op het parcours kunt gebruiken.

 

TRX-4 All-Terrain Traxx (#8880) on the Rocks (TRX-4 Tactical)

Elke Traxx-aandrijfeenheid is ontworpen voor robuuste, maar toch soepele prestaties. Een instelbaar spanwiel houdt de loopvlakken strak, terwijl gesuspendeerde wielen het loopvlak in staat stellen zich aan te passen aan onregelmatigheden aan het oppervlak voor maximale tractie. Met olie gevulde dempers op elke aandrijfeenheid regelen de rotatiebewegingen om te zorgen dat het loopvlak aan het oppervlak blijft kleven. De achterste Traxx-aandrijfeenheden zijn langer om met recht steilere hellingen toe te laten.

TRX-4 All-Terrain TRAXX (#8880) - Traxx Giftbox and Contents

 
­
QUICK FEATURES VANON TRX-4 ALL-TERRAIN TRAXX (#8880)
­
Past op alle TRX-4-modellen
­
TRX-4 All-Terrain Traxx (#8880) on TRX-4 Sport Chassis
TRX-4 All-Terrain Traxx (#8880) on the Rocks (TRX-4 Sport)

 

Additional 16.8mm of Ground Clearance - TRX-4 All-Terrain Traxx (#8880)

Verbeterde bodemvrijheid
Traxx aan uw TRX-4 toevoegen verbetert de bodemvrijheid aanzienlijk. Traxx voegt meer dan 16 mm bodemvrijheid toe in vergelijking met 1,9 "wielen en banden en meer dan 8 mm meer dan 2,2" wielen Traxx werkt op dezelfde manier als portaalgewichten, waardoor het grootste deel van het gewicht laag wordt gehouden voor betere stabiliteit Traxx verlengt ook effectief de wielbasis terwijl de opbreekhoek wordt vergroot, wat stabiliteit toevoegt tijdens stijgende steile hellingen.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas TRX8880 All-Terrain Traxx

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.