Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas Wide Maxx V2 1/10 4WD Brushless Electric Monster Truck, VXL-4S, TQi - Rock & Roll

Traxxas

Prijs: 649,95
Model: TRX89086-4RNR
Accu:

Accu & Lader:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers::

Snellader:

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Meet the New Wide-Maxx®

Deze Traxxas Wide Maxx is direct uitgevoerd met een Traxxas Wide kit, Traxxas Sledgehammer banden en een grotere batterij brace voor elk soort lipo batterij

De Traxxas X-Maxx veranderde voor altijd het gezicht van RC-monstertrucks. Het radicale nieuwe ontwerp, de enorme afmetingen, de brute kracht en de ongeëvenaarde kracht transformeerden X-Maxx in het spul van legendes. Er is echt niets anders zoals het ... tot nu toe. Maak kennis met de geheel nieuwe 1/10 Traxxas Maxx. Maxx verpakt de innovatieve ontwerpelementen van X-Maxx vakkundig in een lichter, compacter, woester beest dat klaar is om snelheid en kracht naar nieuwe niveaus van extreme intensiteit te brengen. Laat het plezier beginnen!

Maxx (#89076-4)

Maxx Scale

De Maxx-ervaring

Extreme kracht. Extreme duurzaamheid. Extreem plezier! Dit is het fundament waarop de Maxx Experience is gebouwd. Met een nieuw Maxx-platform dat kleiner en lichter is, hebben de ingenieurs van Traxxas de snelheid verhoogd tot 60 mph/ 95 km / u, afgestemd op nog hogere prestaties en verdubbeld in sterkte en duurzaamheid. Maxx geeft opnieuw plezier en opwinding aan monstertrucks.

4S Speed

60+ MPH Maxx Kracht

Traxxas Velineon borstelloze kracht slaat hard met massieve 4s punch en moeiteloze wheelies op aanvraag. Maxx voelt als een niet te stoppen natuurkracht omdat topsnelheden een ontzagwekkende 60+ mph / 95 km/u bereiken. * Geavanceerde 32-bits microprocessorbesturing bewaakt constant de uitvoer voor efficiënte, langdurige prestaties. De high-output 540XL motor heeft een stevige, 5 mm as, aluminium koellichaam en een krachtige ventilator. Natuurlijk is het allemaal volledig beschermd met de innovatieve waterdichting van Traxxas.

Overbuilt for the Extreme

Traxxas Stoer

Maxx is ontworpen om extreme straffen en intense rij-acties te weerstaan. Schokabsorberende draagarmen absorberen de slagen met gemak. De zware aandrijflijncomponenten zijn bewezen in voertuigen die groter en zwaarder zijn dan Maxx, dus er is voldoende kracht over. Het Maxx-chassis absorbeert en verspreidt botsingsenergie over de hele structuur. Enorme aluminium GT-Maxx-schokbrekers met schroefdraad met grote diameter schachten beheren demping van de ophanging. Maxx nodigt je uit om nieuwe manieren te verkennen om hard te rijden en plezier te hebben!

Nieuwe wielen en Maxx-banden
Maxx-banden hebben een uniek loopvlakpatroon met meerdere lagen bijtende randen voor een zekere grip op vrijwel elk oppervlak. De zware rubbercompound is speciaal ontwikkeld om scheuren te weerstaan ​​en hecht uitzonderlijk goed met de Ultra Premium bandenlijm van Traxxas. De 2,8 ”wielen hebben een groot lijmoppervlak voor parelmontage en gebruiken een 17 mm hex bevestigingspatroon met een flensmoer.
Volledige lengte motorhouder

Volledige lengte motorhouder
Maxx gebruikt een motorwieg over de volledige lengte om de 540XL motor volledig te ondersteunen om flex-crunching flex te elimineren. Het innovatieve fixed gear mesh-systeem stelt het gear mesh nauwkeurig in met vaste pinnen, zodat u zich kunt concentreren op het rijden en plezier maken en u nooit zorgen hoeft te maken over het aanpassen van de versnelling.

 

Schokbreker Toren-ontwerp
De geïntegreerde schokbreker torens van Maxx maken deel uit van het chassis en produceren een stijve, driehoekige structuur voor veilige bevestiging van de schokken en de carrosserie. Ze zorgen ook voor een authentieke offroad-look die de wielopeningen van de truck vult. Soms verloopt de landing na een sprong niet zoals gepland, zodat de bovenste schokdempers zijn gehuld voor bescherming tegen stoten en slijtage.

 

Waterdicht vanaf het begin
Het waterdicht maken van onze modellen is nooit een bijzaak geweest bij Traxxas. Gepatenteerde Traxxas-innovatie sluit het water af, zodat uw speeltuin wordt uitgebreid door water, sneeuw en modder. Vuile Truck? Spuit het gewoon af. De nieuwe stijlbox biedt snelle radiotoegang zonder verwijdering.

 

 

Maxx stuurautoriteit
De stuurservo in Maxx is even groot als de stuurservo die op de gigantische X-Maxx wordt gebruikt. Met een koppel van 285 oz heeft hij kracht en vermogen in reserve voor een snelle respons en ongelooflijke stuurautoriteit.

 

 

 

GT-Maxx aluminium schokbrekers
De vier extra grote boring, met olie gevulde GT-Maxx-schokbrekers zorgen voor super zachte demping, zelfs op het ruigste terrein. Schokbrekers met een extra grote diameter bewegen soepel door de dubbele X-ringafdichtingen voor responsieve demping. Gefreesde aluminium carrosserieën zijn voorzien van schroefdraad om de rijhoogte aan te passen, terwijl de onderste veerhouders worden vastgehouden door schroeven om ze veilig te houden, zelfs op de zwaarste landingen.

 

Heavy Duty Suspension ArmsZwaar uitgevoerde draagarmen
De extra grote dubbele draagarmen van de Maxx behouden de juiste veringgeometrie over het hele rijbereik. Dubbele afschuifverbindingen en extra dikke stalen bovenste en onderste trekstangen bieden ongelooflijke sterkte en slagvastheid. Stoere nieuwe composieten zijn verder bestand tegen impactschade, zelfs bij koud weer.

 

 

Modular Chassis DesignModulair chassisontwerp
Het in elkaar grijpende chassisontwerp verbindt de schokbreker torens, voorste en achterste modules en het hoofdframe in een enkel star platform dat is ontworpen om botsingsenergie over de hele structuur te absorberen en af ​​te voeren. Kritieke aandrijflijn-, radio- en batterijcomponenten zijn beschermd om Maxx buiten de werkbank te houden en plezier te hebben. Strategisch geplaatste gereedschapstoegang is zorgvuldig opgezet om eventueel onderhoud of reparaties in een handomdraai uit te voeren.

Volledig contact afgedichte lagers
Maxx maakt gebruik van volledig contact afgedichte lagers in de aandrijflijn om vuil en gruis buiten te houden. Minder stilstandtijd voor het reinigen en onderhouden van lagers betekent meer bedrijfstijd voor de Maxx.

 

 

 

Schokabsorberende Cush Drive
De innovatieve Cush Drive™ van Traxxas maakt gebruik van een speciale elastomeerdemper om schokken in de aandrijflijn op te vangen voor superieure betrouwbaarheid. Omdat er niets is om uit te glijden of aan te passen, biedt Cush Drive onmiddellijke acceleratie en gasregeling.

 

 

Torque-Biasing Drive
De Torque-Biasing Center Drive absorbeert schokken om de levensduur van de aandrijflijn te verbeteren. De middenaandrijving verdeelt ook vermogen over alle vier de wielen voor een verbluffende versnelling van de vierwielaandrijving zonder de bijwerkingen van een typisch middendifferentieel. Middendifferentiëlen zorgen ervoor dat banden in de lucht ongecontroleerd kunnen ballonnen, terwijl de Torque-Biasing Center Drive wheelies van de lijn laat met naadloze kracht verdeeld over alle vier de wielen.

Aluminium Spined aandrijfas
Een nieuwe dikwandige, robuuste aluminium middenas met aandrijflijn brengt de kracht naar de differentiëlen voor en achter. Deze heavy-duty aandrijfas levert precieze inschakeling, ongelooflijke kracht en soepel lopende.

 

 

 

Extreem belastbare telescopische aandrijfassen
Traxxas telescopische gegroefde aandrijfassen profiteren van jarenlange Traxxas-ontwerpevolutie voor duurzame, soepel lopende prestaties waarop u kunt rekenen. Deze extreem zware aandrijfassen maximaliseren de veerweg en stuurhoeken om de Maxx-prestaties radicaal uit te breiden.

 

 

Differentiëlen van stalen tandwielen
De differentiëlen met 4 versnellingen van de Maxx zijn afgedicht en gevuld met zwaargewicht olie, wat zorgt voor een beperkt slipeffect voor maximale tractie op losse oppervlakken. De versterkte differentiëlen gebruiken hetzelfde ontwerp als E-Revo® 2.0 samen met 7 mm uitgaande assen. Stalen, grote diameter, stalen ring en rondsel zijn geïnstalleerd voor ultieme betrouwbaarheid.

 

Maxx Specs SideMaxx Specs Front

 

 

 

 

 

 

 

Lengte: 21.60 inches (549mm)
Front Track: 14.50 inches (368mm)
Rear Track: 14.50 inches (368mm)
Ground Clearance: 1.92 inches (49mm)
Gewicht: 9.7 lbs (4.4kg)
Height (ride): 9.12 inches (232mm)
Wielbasis: 12.96 inches (329mm)
Schokbreker Lengte: 4.89 inches (129.2mm)
Band Diameter: 5.51 inches (140mm)
Wielen Diameter: 2.8 / 3.6 inches (71 / 91mm)
Snelheids Regeling: Velineon VXL-4s
Motor (electrisch): 540XL (2400 kV)
Transmissie: Single-Speed
Overall Drive Ratio: 11.86 (24 / 50)
Differentieel Type: Sealed, hardened steel bevel, limited slip
Tandwiel Pitch: Module 1.0
Chassis Structuur/Materiaal: Composite Modular Tub
Rem Type: Electronisch
Aandrijf System: As-aangedreven 4WD
Besturing: Dubbel klik bellcrank
Radio Systeem: TQi 2.4GHz Zender met TSM® ontvanger
Servo: Koppel: 285oz-in.
Top Snelheid: 60+ MPH met 4S LiPo battery en optionele tadwielen (appart verkocht)
Skill Level: 4
Battery Tray: 162mm L x 45mm W x 43mm H
Benodigde Batterjen:

4 “AA” (zender)

Velineon 540XL Brushless Motor Specifications

 
Type: 2400 kv sensorless brushless
Weight: 317g (11.18oz)
Length: 3.58 inches (91mm)
Diameter: 1.41 inches (36mm)
Connector Type: Traxxas 6.5mm bullet connectors

 

 

 

 

 

Wat zit er in de doos:

     Maxx, Ready-To-Race®-model met borstelloze Traxxas 540XL-motor
     VXL-4s waterdichte elektronische snelheidsregeling met geïntegreerde telemetrie
     Snelstartgids
     TQi ™ 2,4 GHz-radiosysteem
     Hoogwaardige onderhoudstools

Wat je nodig hebt:

     LiPo-batterij

     Traxxas beveelt een 4-cell 14.8V Power Cell LiPo-batterij aan voor maximale prestaties. Een 3-cel 11.1V LiPo-batterij zal het voertuig met verminderde prestaties besturen. NiMH-batterijen worden niet ondersteund.
     LiPo Balance Charger met iD ™

     Traxxas EZ-Peak Live 4s-compatibele lader wordt aanbevolen voor eenvoudige en snelle laadprestaties (model # 2971).
     AA-alkalinebatterijen

     Vier AA-alkalinebatterijen voor de zender.

   
   
   
   

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Wide Maxx V2 1/10 4WD Brushless Electric Monster Truck, VXL-4S, TQi - Rock & Roll

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.