Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Yuneec Firebird FPV RTF - met GPS

Prijs: 599,00
Model: YUNFBDEU

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 09.30 uur.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

 

 

 

 

FIREBIRD FPV

 

Firebird FPV from YUNEECFixed Wing Drone

Vergroot de manier waarop je de wereld van bovenaf bekijkt - met de Drone met vleugels. De Firebird FPV biedt een volledig meeslepende, realtime vluchtervaring met vaste vleugel en stelt de gebruiker in staat om te vliegen alsof ze in de cockpit van een echt vliegtuig zitten. De Firebird wordt geleverd met een korte-latency digitale videolink. In tegenstelling tot traditionele analoge FPV-signalen, verzendt de Firebird het live-beeld naar uw smartphone in heldere en storingsvrije hoge definitie. Het videosignaal kan direct in 4K op een SD-kaart worden opgenomen.

Firebird FPV - Drone with wings

 

 

Voor beginners en experts
Geniet van maximaal 30 minuten vliegtijd (afhankelijk van het weer en de vluchtstijl) en een veilige vluchtoperatie op elk vaardigheidsniveau met verschillende vluchtmodi. Met beginner-modi kun je je Firebird handmatig laten vliegen, maar de rol- en pitch-as zelfnivelleren. Bovendien beperken de twee modi de rol- en pitchhoek om te voorkomen dat de Firebird in gevaarlijke houdingen komt. De Acro-modus biedt stabilisatie op basis van tarieven met een attitude-lock voor geavanceerde piloten. Aerobatic vliegen is mogelijk voor meer ervaren piloten.

 

 

Intelligente GPS Functies

De Firebird is uitgerust met verschillende GPS-functies die de bediening eenvoudig maken.

 

RETOUR HOME / LOITER

Het vliegtuig keert automatisch terug naar een punt dichtbij het opstijggebied en cirkelt op een veilige hoogte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

automatisch landen

Bij gebruik houdt het intuïtieve kenmerk het vliegtuig op een gestabiliseerde nadering om zelfstandig dichtbij het startpunt te landen.

 

 

 

 

Firebird First Person View

 

 

 

 

 

 

 

Smartphone-app

Met de Firebird-app voor smartphones kan de piloot niet alleen het live-beeld van de ingebouwde FPV-camera volgen, maar ook camera-instellingen aanpassen, beelden direct delen met sociale media of telemetriegegevens bekijken zoals batterijindicator, snelheid, hoogte en meer. Voor een nog intensere vluchtervaring kan de piloot een head-up display met een kunstmatige horizon activeren.

FPV DroneBelangrijkste kenmerken
Ervaring met First Person View
Digitale, low-latency HD-videolink
Voor beginners en professionals
Diverse GPS-functies zoals Return Home, Auto Landing, Geo Fence en Safety Floor
4K video-opname
Firebird-app incl. telemetriegegevens zoals batterijindicator, snelheid, hoogte, etc.
Camera-instellingen configureerbaar via app
Instant Social Media delen
Smart 3S 2800mAh LiPo-batterij
Tot 30 minuten. vluchttijd
Snelle montage
Demonteerbaar voor eenvoudig transport
Inclusief zender en FPV-headset (smartphone met Firebird-app apart nodig)

Reviews (0)

Reviews over Yuneec Yuneec Firebird FPV RTF - met GPS

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Extra afbeeldingen


Over Yuneec

Yuneec is één van de marktleiders op het gebied van drones. Yuneec drones blinken uit in gebruiksgemak en prestaties en zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde vliegers. Het merk heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van RC vliegtuigen en quadcopters. Bij het ontwikkelen van haar modellen let Yuneec voortdurend op de veiligheid, immers, vliegen met een drone is ontzettend gaaf, maar het moet wel veilig gebeuren. Daarom worden Yuneec drones ontwikkeld in samenwerking met diverse reddingsteams, zodat de drone probleemloos kan blijven vliegen.

Yuneec en innovatie

Yuneec is voortdurend op zoek naar innovatie. Het dronemerk is namelijk opgericht uit de passie om op zoek te gaan naar innovatie, creativiteit en toegankelijkheid. Deze drie kenmerken werden al snel gecombineerd met technologie, waarna het een kleine stap was voordat de eerste Yuneec drone ontwikkeld werd. Tegenwoordig is Yuneec niet meer weg te denken uit de dronemarkt en blinkt het merk uit in kwaliteit.

Yuneec

Assortiment Yuneec drones

Verreweg de meest populaire serie van Yuneec is de Q500 serie. Deze drones zijn stuk voor stuk topmodellen en het is zelfs mogelijk om een Yuneec Q500 met 4K camera te bestellen. Deze camera neemt in verbluffende kwaliteit op met 60 frames per seconde. Uniek aan de Yuneec Q500 serie is dat de drones ontzettend wendbaar zijn en tegelijkertijd gemaakt zijn van stijf materiaal. Hierdoor reageert de drone direct op elke aanwijzing die u het toestel meegeeft met de afstandsbediening.

Het vliegen met een Yuneec drone was niet eerder zo gemakkelijk als met de Q500. Verder vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoires van Yuneec om de drone-ervaring te optimaliseren.


Artikelnaam: Yuneec Firebird FPV RTF - met GPS

Prijs: 599,00

Model: YUNFBDEU

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Klantbeoordelingen